Miért vesztem el az érzéseim?
Figyelt kérdés
Ha megkedvelek egy fiút mindig nagyon törődő és kedves vagyok hozzájuk, izgatott vagyok a találkozások és üzeneteik miatt. De mikor ezzel a személlyel tényleg nagyon közel kerülünk egymáshoz, valahogy egy idő után elkezdem rosszúl érezni magam velük, távolságtartó vagyok, azt érzem a családommal , barátaimmal akarok időt tölteni, akikkel kényelmesen érzem magam. Ez teljesen oktalan, mert a 2 fiú akivel eddig ez történt nagyon jól bánt velem és szoros volt a kapcsolatunk, egyiküket a szüleimnek is bemutattam, s imádták. Pár nap sírás után nagyon nehezen elfogadom hogy nem fogom tudni visszahozni az érzéseim és véget vetek mindennek. Olyan rossz érzés összetörni az emberek szívét, sokáig érzem magam rosszúl. Ezen a két fiún kívül még egy hosszútávú kapcsolatom volt, amikor egy ugyan ilyen érzelmi hullámvasútam miatt kellett kisebb szünetet tartanunk, őt tényleg nem akartam elengedni, szerettem. Végül a sok nézeteltérésünk miatt szakítottunk. Borzasztó embernek érzem magam, ezért maradok távol most a fiúktól, nem akarom hogy ez megismétlődjön. Normális-e ez? Velem van a probléma vagy szimplán nem voltak helyes emberek?okt. 30. 23:25
1/4 anonim válasza:
Nincs veled baj, fiatal vagy még gondolom. Majd lesz olyan aki után úgy fogsz futni, mint a huzat.
2/4 anonim válasza:
Nem passzoltatok össze, nem volt jó a kisugárzása stb. Amikor kb úgy el tudsz valakivel lenni, beszélgetni mint egy barátoddal akkor jó. Ezek miatt nem érdemes feladni...
3/4 anonim válasza:
Ez 3 eset, szóval én azért beszélnék pszichológussal is ezekröl a kötődési problémákról. Bár az is igaz, ha tényleg összeillettetek volna, akkor még egy ilyen problémán is átlendültél volna, és kialakul a kötődés.
Pszichológus!!
4/4 anonim válasza:
Elkerulo kotodes. Ismerd meg a fogalmat es tudod kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!