Mire mondjátok azr, hogy "nem mutatja ki az érzéseit"? Vagy épp ellenkezőleg, hogy írnátok le azt, aki kimutatja?
Figyelt kérdés
Rám mondták, és én addig nem láttam magam ilyennek. Ne momdjátok légyszi, hogy kérdezzem meg az illetőt, nem tudom megkérdezni. Vagy nem akarom. Pszichológus mondta, csoportban, évekkel ezelőtt, hiába kérdezném, több évvel ezelőtti szituációt pontosan hogy idézne fel? Pénzt meg nem adok azért, hogy megválaszolja pont ő (é: terápia nála), annyira nem érdekel azért.júl. 28. 14:09
1/10 anonim válasza:
Érzelmi intelligenciád nagyon fejletlen. Rengeteg szakkönyv foglalkozik ezzel a témával. Olvasd el őket.
Aki ki tudja mutatni az érzéseit annak fejlett az érzelmi intelligenciája.
2/10 anonim válasza:
A zárkózott emberekre mondjuk. Én is ilyen vagyok. Pontosabban kimutatom, de nem szavakkal és nem arckifejezésekkel. Illetve -nem mindenkinek mutatom ki, csak akiben megbízom valamelyest
3/10 anonim válasza:
hát akkor soha nem fogod megtudni.
Mert ismeretlenek 3 mondatból a neten nem mondják meg rólad milyen vagy
4/10 A kérdező kommentje:
3: pont ezért kértem, ne rólam mondjátok meg, hanem általánosságban a "nem kimutató" emberekről. Köszi.
júl. 28. 17:19
5/10 A kérdező kommentje:
1, a rengeteg szakkönyvből mondanál néhányat?
júl. 28. 17:20
6/10 A kérdező kommentje:
2, mivel, tettekkel, ajándékokkal?
júl. 28. 17:20
8/10 A kérdező kommentje:
Ó, köszi. Elkezdtem olvasni a scribden az elsőt.
júl. 28. 18:22
9/10 anonim válasza:
Aki nem mutatja ki az érzéseit, zárkózott, nem nyílik meg mások előtt, így ők nem tudnak róla közel semmit sem; nem tudják megmondani, mit gondol, érez az illető, mi a véleménye valamiről, hogyan áll az adott dologhoz, tehát a körülötte lévő emberek nem kapnak tőle visszajelzést, megfelelő minőségű és mennyiségű reakciót. Vannak helyzetek, pl. diplomáciai jelenések és események, ahol az ilyen kapóra jön, de mondjuk barátok, ismerősök körében ennek -általában- nincs nagy sikere.
10/10 A kérdező kommentje:
Én pl. nem vagyok olyan, aki a kedvenc zenéjére elkezd rögtön viháncolni, tele torokból énekelni bárhol, vagy mondjuk hogy csókolgatnám az összes munkatársamat, de akár rövid ismeretség után is, meg anyának szólítanám őket (volt ilyenhez szerencsém, én is nő, ők is nők voltak és ettől a kimutatástól a hideg futkosott a hátamon).
júl. 29. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!