Energia vámpír. Létezik, vagy inkább a saját érzéseink következménye hogy elfáradunk "lemerülünk valakinek a társaságában ?
Rengeteg szakirodalom szól az energiavámpírokról, tehát ez egy nagyon is létező jelenség.
Addig örülj, míg nem találkozol ilyen emberrel.
Érdekes kérdés.
Létezik, viszont valóban befolyásolhatja a táplálását az, hogy mi hogyan reagálunk rá. Hagyjuk-e.
Van két olyan személy akivel ha találkozom
utána gyengeséget kimerültséget érzek.
Az egyik kimondottan erősen hat. Volt ha telefonon
hívott már előtte elkezdett verni a szívem.
Mire rájöttem ezekre próbáltam kezelni.
Nem engedtem hogy a gonoszságaival felhúzzon, felidegesítsen.
Ha valakit (vagy annak a cselekedeteit) nagyon csúnyán
kezdte szidni, nem reagálok rá..
Úgy éreztem hogy ezáltal távolodik is és kezd felhagyni
A rosszindulatú gyalázkodásaival.
A másik.. egyszerűen ha beszélgetünk.. találkozunk , lemerít.
Most valóban van ilyen vagy csupán a saját érzelmeim miatt
Történnek ezek.
Meséltem egy ismerősnek és ő azt mondta,
hogy nézzem meg a házaspárokat.
Ott is látni ha az egyik fél energia vámpír.
Semmi baja míg a társa gyenge vegetál, beteges.
De ha külön kerülnek a gyengébb társ felerősödik..
Nem. mélyültem bele ebbe a témába nagyon, csak
A velem történtek tettek bizonytalanná.
Mivel muszáj találkoznunk valahogy kezelni ezt
az egészet. Ne remegjek a találkozás után ne legyek gyenge
álmos.
Mondani se nagyon merem másoknak
Nem. Nem muszáj találkoznotok.
Olvasom a soraidat, nekem inkább az jön le, hogy nem feltétlen energiavámpír, csak te nem tudsz határokat szabni neki, a gyenge kommunikációd miatt, és ez frusztrál téged.
Köszönöm a válaszokat.
#7 valóban sajnálattal kezdődött a beszélgetésünk.
Tényleg sajnálom azokat az embereket akik valamiért - akaratukon kívül nehéz helyzetbe kerültek.
Volt hogy én is kaptam segítséget. ( hál Istennek amikor bajban voltam olyan emberektől kaptam segítséget, esetleg jogi tanácsokat akikre nem is gondoltam)
Viszont nagyon irritál a gonoszság a rosszindulat.
#5 igen.. lehet az a bajom hogy a körülmények miatt nem mondhatom ki amit szeretnék és így esetleg ideges feszült leszek.
Sajnos muszáj találkoznunk.
De igyekszem közömbös lenni és ez talán segít
Csak nem tudom hogy ezt a helyzetet bebeszélem magamnak vagy létező valami.
Sajnos tényleg létezik ilyen. A leggyakoribb energiavámpír talán az a fajta, aki csak mondja, mondja, mint a verkli, és közben olyan mentálisan lehúzó, fröcsögő, rosszindulatú stílusa van és/vagy lehúzó dolgokat panaszol, hogy az embert egyszerűen teljesen lefárasztja mentálisan.
Nem igazán szokott használni, de óvatosan lehetne utalni arra, hogy ez a viselkedése nagyon zavar téged, és örülnél neki, ha picit visszább venne belőle. Ha nem, próbáld kerülni, amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!