Mi a véleményetek erről a magatartásról?
Gyakran tapasztalom, hogy miután írok egy kulturált stílusú, ám vitatható tartalmú hozzászólást Facebookon vagy épp a legostobább kommenteket további hozzászólás nélkül egy nevető smiley-val honorálom, megkeresnek privátban és gyalázkodó üzeneteket küldenek. Igen ám, de ahogy elküldik, le is tiltanak, mielőtt még válaszolhatnék (ha akarnék).
Ennek mi értelme van? Tényleg ilyen proli szinten áll a társadalom egy része?
#11 Tehát ha érzelmektől mentesen kifejtem a véleményem pro vagy kontra az Európában egyedülálló, Magyarországon számos főút mellett megtalálható hármas tiltótábláról (mg. jármű, állati erővel vont jármű, kerékpár közlekedésének tiltása), az egyenértékű avval, hogy egy ellenvéleményen lévő megkeres privátban a "jónagy seghüje vagy az ilyen beteg f@$zoktól mentsen meg az isten az úton meg máshol is" üzenettel?
Érdekes a gondolkodásmódod.
#8 Ne tudd meg 😃
Vannak érzékeny témák, quad, motorosok, fakitermelés.
De például országos tűzgyújtási tilalom volt és ha bárki ezt jelezte akkor őt oltották le a "mi sosem gyújtanánk fel az erdőt" emberek.
#8 Egyszer jeleztem kéktúra csoportban, hogy árad egy patak ezért a mellette lévő föld utat használják az ösvény helyett.
Jöttek is a primitívek, olyan hangnemben, hogy "tudod te mit jelent az útvonal követő mozgalom?". Mert az már csalás ha 100 métert nem a kijelölt jelzésen teszel meg 😃
#8 Vagy egyszer az egyik település polgármestere tett fel kérdést, hogy lehetne a település turisztikai értékét növelni.
Írtam választ az alapján amit tapasztaltam.
Erre jött a helyi vér Fideszes alkoholista aki mindenbe bele kötött, még abba is hogy jeleztem, használhatatlanul kátyús az út, mert az csak a "pesti ficsúrok segge" alatt az.
Említettem a rossz vasúti közlekedést és sok egyebet amire az volt a reakció, hogy én mocskos liberális baloldali vagyok, és a mostani vonal bezárásokról is a Gyurcsány tehet.
#8 Vagy ismert túra útvonalhoz írtam, hogy tele van szeméttel. Simán volt aki rám támadt, hogy nincs is szemét meg hazudok. Miközben fotót közöltem róla, saját szememmel láttam 😃
A természetjáró csoportok is csak addig működnek amíg azt posztolod hogy minden szép és jó. Amint kicsit is elgondolkodtató téma merül fel ugranak rá az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!