Mi a véleményetek erről a magatartásról?
Gyakran tapasztalom, hogy miután írok egy kulturált stílusú, ám vitatható tartalmú hozzászólást Facebookon vagy épp a legostobább kommenteket további hozzászólás nélkül egy nevető smiley-val honorálom, megkeresnek privátban és gyalázkodó üzeneteket küldenek. Igen ám, de ahogy elküldik, le is tiltanak, mielőtt még válaszolhatnék (ha akarnék).
Ennek mi értelme van? Tényleg ilyen proli szinten áll a társadalom egy része?
Ez a fokozódó elmebaj egyik tünete. És egyre emelik a tétet. Egyébként szerintem azért tilt le, mert ezzel is úgy érzi kicseszik veled hogy még visszaszólni se tudsz, szerinte dupla büntetés. Majd a harmadik az lesz ha még a nevető smileyt is rád rakja, meg majd biztos idővel lesz még másfajta fokozás is ezeknél az észlényeknél. Magukból indulnak ki, elhiszik hogy neked ez mekkora fájdalmat okoz :D Csak épp az a pech hogy a legtöbb embert pont nem hatja ez meg annyira, mint őket.
A fokozásra meg jó példa hogy régen csak dudáltak villogtak. Manapság ha a legkisebb sértést :D belelátja a vezetésedbe, pl nem húzódtál le azonnal hogy ő JÖN mögötted szabálytalanul 150-el, akkor eléd kerülve nekiáll majd büntetőfékezni, mert hirtelen már nem siet annyira. És már nem csak 1-1X hanem vannak idióták akik kilométereken át csinálják. És várj van ez még tovább is, olyan is van hogy a végén megállításra kényszerít, kiszáll és odamegy pampogni. Aztán ennek a következő fokozata majd az lesz (oroszoknál és hasonló primitív népségeknél már régóta divat, szóval mutatja hova tartunk), amikor mindenféle primitív verekedés is lesz ilyenkor. Szóval az emberi kicsinyességet, ostobaságot, frusztrációt sose szabad alábecsülni. Manapság nagyot megy nálunk, egyre nagyobbat.
Nekem a kedvencem egy természetjárással kapcsolatos csoportban volt.
Nem tudom már mi volt az alap téma, de a poszt írója teljesen normális hangnemben írt, erre eleve lekezelő, gyalázkodó válaszokat kapott, ezért le lett tiltva a kommentelés.
Tovább indult a vita egy másik poszt alatt, ahol egy "úriember" azt írta, hogy nem érti, miért nem tartja meg magának az ilyen a "magvas gondolatait".
Erre válaszoltam, teljesen kulturáltan, hogy az illető normális hangnemben írt posztot, amire csak gyalázkodó válaszokat kapott.
Erre az illető írt privát üzenetet "megb_szom anyád hulláját" kezdettel.
Én pedig a csoportban kiposztoltam az illető alap hozzászólását és a privát üzenetét, a "magvas gondolatairól".
Mondjuk hozzászólások között még ő volt felháborodva, meg szerintem behívta valami ismerősét "védeni" őt. Olyanokat írtak, hogy feljelentést tesznek mert hamis mit állítok :D:D:D
7
Amúgy természetjárás kapcsán mi az istenen tudja így felhúzni magát valaki?
Mert azt értem, hogy mondjuk politika vagy gazdaság témában el tudnak elszabadulni az indulatok. De TERMÉSZETJÁRÁS? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!