Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Párom azt mondja, nem szeret...

Párom azt mondja, nem szeret embereket nézni pl. a telefonban. Nem régi képek. Mert az neki olyan idegen érzés. Vagy ilyesmi. Szerintetek miről árulkodik az ilyen jellemző? Fél a haláltól? Vagy mi lehet?

Figyelt kérdés

okt. 29. 10:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Hát... a te gondolkodásmódod sem furcsább, mint az ő szokásai.
okt. 29. 11:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem ez a gondolkodás módom. Tanácstalan vagyok. Ti mire gondoltok? Mert számomra ez teljesen furcsa.
okt. 29. 11:19
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

"Mert hogy?"

Mert az ostoba párja minden piszlicsáré hülyeségbe mélybölcsességnek gondolt baromságokat lát bele. Túl sok volt a nők lapja, kislányom.

okt. 29. 11:21
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem kell ez a stílus. Egyszerűen mondd azt nem kell semmit belelátni és elfogadom. te is olyan okoskodó fajta lehetsz.
okt. 29. 11:26
 15/23 anonim ***** válasza:
69%

Dehogy fogadod el, amikor írtuk hogy fogalmazz értelmesen, azt se fogadtad el csak flegmáztál.

Az itt leírtak alapján mindketten (mármint te meg a párod) flepnisnek tűntök.

okt. 29. 11:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kérdezd meg őt mond hogy érdekel és hogyha szeretné nyugodtan megoszthatja milyen érzéseket kelt benne amikor ezeket a képeket nézi
okt. 29. 11:38
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem egyszerűen csak marhára unja a fénykép nézegetést, főleg azokról, akikről fingja sincs, hogy kik, csak tapintatból eddig nem közölte veled, hogy álljál le ezzel mert már elege van.
okt. 29. 11:51
 18/23 anonim ***** válasza:
85%
Előzőt folytatva:kollégáim is nap mint nap orrom alá dugják az új képeket unokákról, családról és hát baromira nem érdekel, de muszáj vigyorognom, mert megsértődnének.
okt. 29. 11:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Ő mit mondott, mikor kérdezted?
okt. 29. 12:23
 20/23 A kérdező kommentje:
Ő sem tudja, ezért gondolom van vmi pszichológiai magyarázat ra. Pl most őt mutattam egy képen. És ő mondta, hogy nem csak magát nem szereti nézni hanem mást sem.
okt. 29. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!