Jellemzően azok nem szeretik a szép, napos, nyári időt, akiknek nincsenek barátaik, vagy csúnyák, vagy csak irigykednek azokra, akik szeretik a strandot, bulikát, kinti programokat?
Ez hogy függ össze??
Nem, csak utálok leizzadni, nem bírja a bőröm és a szemem a napfényt, és a szervezetem nagyon nehezen bírja a meleget (rosszul leszek tőle). Otthon nincs nálunk klíma, így éjszaka nem
bírok aludni, nappal nem
bírok koncentrálni.
Hidegebb időben sokkal jobban funkcionál a testem és az agyam is, jól tudok aludni, be tudok éjszaka takarózni, friss a levegő, megjön az étvágyam (nyáron a kánikulában szinte leáll az emésztésem, és állandóan hányingerem is lesz). Képzeld, vannak barátaim, de nyáron pont a nagy meleg miatt nincs is kedvem és energiám semmit csinálni, állandóan kimerültnek érzem magam - ősszel viszont felélénkülök.
Egyébként nyáron is inkább este szoktak bulizni az emberek, amikor már elviselhetőre hűl a levegő. Amikor szervezünk valamit a barátaimmal, akkor is mindig megbeszéljük, hogy amíg ennyire meleg van, ki nem lépünk a házból, majd este.
Egyébként az a legrosszabb, ha nyáron esik egy kicsit az eső, és fülledt meleg van - olyankor az asztmám miatt konkrétan alig kapok levegőt.
Amíg annyiból állt a nyár, hogy szünet van, haverok, buli, Fanta meg kimegyek a medencébe anyuéknál, addig én se értettem, hogy lehet nem szeretni ezt az évszakot.
Hát kicsit mást gondolok felnőtt dolgozó emberként. De ilyen gusztustalanul lesajnáló leugatásokat még tiniként sem fogalmaztam meg.
Marhaság. Sok barátom van, bulizni is szeretek, strandolni is, ettől függetlenül nem szeretem a nyarat. Szeretném, ha nem lenne ENNYIRE meleg. Ha max 30-32 fok lenne, és az sem nonstop hetekig, akkor semmi bajom nem lenne vele, de ez, hogy éjjel sem ment le sokszor 25 fok alá, és a 49-et verdeste a hőmérséklet napközben, hát így már se strandolni, se szabadtéri programhoz nincs az embernek semmi kedve, úgyis csak folyik rólam a víz és szénné éget a nap.
Az őszt, a hűvös időt szeretem, amikor kirándulni, sétálni lehet. Ha városnéző utazásról van szó, azt már évek óta össze ejtjük meg, mert a fene se akar a kánikulában aszalodni mondjuk Rómában vagy Párizsban, de az eskuvonket is direkt ősszel tartottuk, hasonló okokból, és őszintén szólva nem is szeretem a nyári esküvőket, de valamiért a többség még mindig ehhez ragaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!