Jellemző rád az impulzus váráslás? Előfordult, hogy impulzus váráslásnál nem jártál jól? Mit vettél és mi volt a hátránya?
Jellemző, ezért most már minden pénzt, ami nem létszükséglethez kell, azt egyből befektetem.
Általában cipőkben, ruhákban, táskákban és mindenféle szépészeti kellékekben merült ki, de azok tényleg nagy mennyiségben.
Igen, ma pl. egy őszilevet vettem meg, mert megkívántam a boltban.
Ennél nagyobb tételben soha nem vásároltam meggondolatlanul dolgokat, általában valami üdítő, kávé, gyümölcslé kerül a kosárba pluszban, de mára már a bevsásárlás részévé vált, hogy veszek magamnak valami itókát, amit megiszok, amíg haza nem érek.
Online általában részegen történik ez, és általában csak a kosárba/kívánságlistára kerül fel a cucc, aztán később tudok szelektálni. Egyszer viszont foglaltam részegen egy fapados repjegyet Koppenhágába. Nem bántam meg, mert végül elmentem és jól éreztem magam, nagyszerű város, biztos visszamegyek majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!