Ti szeretitek megélni a dolgokat újra és újra vagy csak egyszer, majd új élményeket, behatásokat kerestek?
Hú! Ez egy jó kérdés!
Nejemmel totál különbözők vagyunk ebből a szempontból, de mégis megvagyunk. Összecsiszolódtunk 13 év alatt és egyensúlyra tudjuk hozni a dolgokat. Mondhatom, kiegészítjük egymást. Míg én szeretem újra átélni az élményeket addig ő a már megélt dolgokat nem tartja izgatónak. Kissé hiperaktív feleségem és hajlamos állandó új impulzusokat keresni. A legegyszerűbb mindennapi dolgokban is ilyen. Én pedig próbálom a kellemes élményeket újra átélni, sőt, egyes dogokat állandósítani az életembe, életünkbe.
Imádom a filmeket, könyveket! Szeretem többször megnézni, elolvasni a kedvenceimet. Nejem is sokat olvas, de kétszer ugyanazt soha. Viccesen azt szokta mondani, mikor újra olvasok valamit, neki nem kell újra elolvasnia, ő elsőre is megértette. :-)
Sajnos vannak dolgok, élmények, melyeket én szívesen újra megélnék, de ő nem akarja. Ez olykor nehéz vitákhoz vezet.
Gyerekeink számára, anya jelenti az aktív, legtöbbször új kalandokat, a pörgést, de a vitákat, a kisebb súrlódásokat is. Apa pedig a biztos pontot, az ismétlődést, a jó kedélyű megszokott állandóságot.
Míg nejem engem kirángat a dolgozószobám négy fala közül, addig én néha visszarántom őt a hétköznapi valóságba, mikor túlpörög.
46 F
Nálam ez tök változó és szakaszos.
Van hogy rákapok valamire és képes vagyok naponta ugyanúgy ugyanazt csinálni. Máskor meg pont arra vágyom hogy mindig valami új legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!