Írnátok nekem vicces cikis élményeket?
Jó ég mennyi volt. Nem velem történt meg vagyis ott voltam de a barátnőm csinálta :DDD
egy iskolai ppt dolgoztunk és csináltunk hozzá egy tesztet (ilyen a,b,c,d) és egyik kérdésre egy ruhadarab volt a válasz és nem tudtunk mit kitalálni többire és odaírtuk egyikhez,hogy alsógatya. Erre a barátnőm elkezdett ordítani szakadva miközben az asztalt csapkodta,hogy AZ ALSÓGATYÁJA! XDD AZ ALSÓ GATYÁJA! kb ezt fél percig, mire elment mögöttünk egy srác aki mind a kettőnknek tetszett. Ránknézett vágott egy ilyen, "ez mi a f.....sz?" fejet és továbbment :DD
Egy furdo van a hazba(ott a kad es wc is). Anyum eppen furdott de ramjott egyszer a nagydolog es nem birtam visszatartani. Vettem gyorsan a szemetesvedret ami szerencsere jo nagy kor alaku(kb 45 centi atmero) letoltam es beleengedtem.
Eleg vicces volt igy visszagondolva
XD
Utolsó válaszoló ez kemény.
Tipikus fiús megoldás.
Anyud mit szólt hozzá?
Csinálták a házban a vízvezetéket, így nem használhattuk a vízet. Persze hogy akkor jött rám a hasmenés, fogtam egy vödröt és beleengedtem :D De utána meg végre kiboríthattam volna a wc-be, erre jött párom öccse, hogy ő most rögtön le akar fürdeni, mert ő is dolgozott a vízvezetéken :D
Letakartam egy törcsivel és reménykedtem, hogy nem nézi meg, mi van benne :D:D:D
LOL XD
Ez kemény
Én egyszer fejbevágtam a tesitanáromat labdával. Az volt a legcikibb élményem
Velem pár éve az USA-ban.
Bár nem nagyon szeretem a gyors éttermeket, de gondoltam, ha már ott vagyok, azért benézek egy eredeti amerikai mcdonalds-ba. Ott egy külön pultnál kellett a cuccokat megrendelni, és egy másiknál adták a kaját. Hát és akkor én még igen gyenge angol kiejtéssel mondtam, hogy egy(one) big mac menüt szeretnék, 50 dollárossal fizettem, aztán nézem, hogy gyanúsan sokba került,de azért mentem tovább a másik pulthoz a kajáért, és ott egy ilyen ferde szemű csávó vigyorogva nézett rám, és 9 big mac menüt tolt a képembe, mert kiderült, hogy a one-t nine-nak vagyis 9-nek értették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!