Mit kezdjek az ember undorommal?
Figyelt kérdés
Erősen undorodok a sok hülyétől, elsősorban a neten mert hála istennek élőben nem idióták vesznek körül, akik igazából még normálisan írni se tudnak (a nyelvtanuk egy kalap szar, most nem a helyesírási hibákra gondolok ami bárkivel előfordul…), aztán mégis okoskodnak és szaporodnak. Eléggé rosszul esik a tudat hogy együtt kell velük élnem mert ha tehetnék ellene valamit, tennék is.okt. 27. 22:36
3/8 anonim válasza:
"undorodok a sok hülyétől, elsősorban a neten"
Akkor ne a neten lógj, foglald el magad valami értelmes tevékenységgel. Probléma megoldva. (Szívesen.)
5/8 he84 válasza:
Azért élőben is vannak bőven hülyék itt-ott kérdező, ne hidd azt, hogy csak a neten vannak. Na meg akik élőben vannak, azoknak egy része szerinted nem netezik? De igen.
6/8 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok ezzel, a különbség, hogy engem a helyesírással is nagyon fel lehet cseszni. Nem azt mondom, hogy mindent tökéletesen kell írni, de az emberek zöme konkrétan az analfabetizmus, illetve a szellemi fogyatékosság határán táncikál.
7/8 anonim válasza:
En pont forditva vagyok ezzel
Eloben van a sok idiota es nem lehet letiltani oket sajnos
8/8 anonim válasza:
Húzd ki a netkábelt. Ám szerencsés vagy ha csak neten érzed ezt, engem élőben is zavar az önzőség, primitívség, manapság ez nagyon érződik egyre több emberen. Pedig ugyanott élek ahol eddig.
Ha meg nem akarsz full offline menni, akkor javaslom kerüld el a facebookot, kommentfalakat és fórumokat. Meg híreket is szűrd meg a forrását, bulvárt, kormánymédiákat kerüld, trash oldalakat szintén, meg youtube-on is csak minőségi ismertető és oktató videókat nézzél inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!