Mitcsináltatok, ha valaha rátok jött az éhség hajnali 2kor? 😂
Figyelt kérdés
okt. 26. 02:41
21/23 anonim válasza:
Az éhség nem vekkerhez kötött hanem bioritmushoz! :)
22/23 anonim válasza:
Majdnem 6 hónapos a kisfiam, szoptatom. Az elején szinte minden éjjel/hajnalban ettem pár falatot a hajnali szoptatás alatt/után, igyekeztem egészséges dolgokat, sajt, joghurt, gyümölcs stb., de azért egy-egy csokis keksz is becsúszott néha. Most már ritkábban, de előfordul, hogy rámtör az éhség ilyenkor, akkor eszem. Érdekes módon a terhességem alatt nem volt ilyen, falásrohamaim sem voltak, meg fura dolgokat sem kívántam. Terhességem előttről csak nagyon ritkán volt ilyen, hogy hajnalban ettem, de azt is csak úgy, hogy bagoly vagyok, és mondjuk éjjel 1/fél2/2 körül mentem volna lefeküdni, de rájöttem, hogy nagyon megéheztem a vacsora óta, úgyhogy ettem pár falatot.
23/23 anonim válasza:
Eszem es light-osan fogat is mosok. Kulonben az ehsegtol ebren forgolodnek es vegul ugyis ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!