Ki volt a legidiótább ember, akivel valaha találkoztál?
Figyelt kérdés
Miben nyilvánult meg az elmebetegsége?2024. júl. 4. 23:24
1/16 anonim válasza:
Az exem :D
Nehéz egy példát megragadni, inkább általánosságban egy alacsony önbecsülésű, mások hátán felkapaszkodni próbáló, buta, egocenteikus tuskó.
2/16 anonim válasza:
Mégis összeálltál vele, ez rólad ugyanannyit elmond.
3/16 anonim válasza:
Volt egy pali, akinek volt egy tükrös szekrénye, és fel volt neki írva a tükörre, hogy "imádom magam", "gyönyörű vagyok", "CSODÁLATOS VAGYOK", és volt nekem is tükrös szekrényem, és mivel én ezeket nem akartam ráírni, megszakította velem a kapcsolatot. 🙄😵💫
5/16 anonim válasza:
Senki sem közelítette meg az én elmebetegségem soha. Na jó, anyám igen, nagyobb elmebeteg mint bárki a Földön. De kezdek felérni a szintjére. Az emberek fejt vesztve menekülnek előlem.
Gyk-s Martin
7/16 anonim válasza:
Én kettő ilyennel is találkoztam már…
Az egyik az egyik ismerősöm
A másik pedig egy korábbi tanárom (borzasztó alacsony volt az IQ szintje, ez érezhető volt rajta mindig is, plusz emberileg is egy bunkó szemét volt)
8/16 anonim válasza:
A "tortaalap", akit mindenki ismer:).
10/16 anonim válasza:
Orbán Viktor és a szavazói. Sajnos elég sokan vannak🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!