Egyszer-kétszer belefér, de nem érdemes rendszert csinálni az éjjeli kajálásból, ha akkor inkább aludnod kellene. Az emésztőrendszer is igényli a pihenést.
#9 Egy éve edzek saját testsúllyal rendszeresen és 7 kg-ot híztam, szerintem izomban.
okt. 26. 08:38
12/23 anonim válasza:
Én olyankor iszok egy kis tejet, majd visszafekszem.
okt. 26. 09:57
13/23 anonim válasza:
"ha valamiért úgy adódik, biztos nem kornyadozok félálomban reggelig"
Így van. Az alvás még fontosabb, mint az evés, úgyhogy ha az ember éjjel felébred, az a legfontosabb, hogy minél hamarabb vissza tudjon aludni, éhesen pedig nehezebben megy. Nem kell bezabálni, nyilván, de azért valamit enni, vagy inni valami meleg italt direkt jót tesz ilyenkor.
okt. 26. 10:02
14/23 anonim válasza:
Olyan meg nem volt, hogy csak úgy felébredtem arra, hogy éhes vagyok. Olyan viszont igen, hogy még ébren voltam, és hirtelen éhes lettem. Ilyenkor bekapok egy falat akármit, mondjuk egy kis darab sajtot, vagy egy falat húst, tényleg csak egy harapasnyit, aztán lefekszem aludni.
okt. 26. 10:02
15/23 anonim válasza:
Leírtam hogy én személy szerint ha éhes is vagyok éjszaka várok reggelig és bizonyos emberek úgy értékelték ezt hogy ez a válasz nem hasznos....
okt. 26. 10:36
16/23 anonim válasza:
"Leírtam hogy én személy szerint ha éhes is vagyok éjszaka várok reggelig és bizonyos emberek úgy értékelték ezt hogy ez a válasz nem hasznos...."
És? Egész eddig abban a tudatban éltél, hogy bármikor bármit mondasz bármiről, az feltétlenül hasznos mindig, mindenki számára? :DD
okt. 26. 10:39
17/23 anonim válasza:
Nem, azt nem értem hogy miért probléma az bárkinek hogy van aki nem eszek éjszaka valamilyen megfontolásból
okt. 26. 10:53
18/23 anonim válasza:
Nem arról szól a szavazás (még elméletileg sem), hogy "probléma-e neked az, hogy a válaszoló úgy éli az életét, ahogy leírja?"...
okt. 26. 11:26
19/23 anonim válasza:
Eszem egy müzliszeletet, és iszom egy kis tejet hozzá, majd megyek vissza aludni.
okt. 26. 13:04
20/23 anonim válasza:
Olyankor eszek. Ez sportos napok után szokott előfordulni, vagy mensi előtt. Kövér az nem vagyok, sőt inkább néha túl sovány. Az ember szervezete jelzi mire van szüksége. De mondjuk néha iszok egy kis joghurtos italt és visszaalszok, mert fáradtabb vagyok mint éhes. Atóól függ az éhség vagy a fáradtság győz. Ja és még akkor is elő szokott fordulni ha elalszom vacsora előtt éhesen, mert kipurcantam pl túráztunk, vagy álmosító az időjárás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!