Titeket nem zavar ha online is ki oktatnak hogy kell helyesen irni?
A helyesírásból agyi minőségre lehet következtetni.
Ha nem is szólnak neked a hibákért, de belül tudják, hogy hogy is írjam... Nem tartozol a legintelligensebb emberek közé.
Pl ismerkedős oldalakon sok férfi nem érti, miért nem válaszolnak nekik, amikor nem írnak tartalmilag semmi bántót.
No, ekkor érdemes tippelniük arra, hogy a helyesírásukból következtettek a nők a szellemi szintjükre.
Interjúztattunk a munkahelyemen és az egyik jelentkező beleírta, hogy neki van "éretségije".
Azonnal kukáztuk. Ezek nagyon alap dolgok szerintem.
Engem is tud bosszantani, amikor valaki a saját anyanyelvén nem tud helyesen írni, mert szerintem ez az alapműveltség része. Most nem félregépelt szavakra gondolok, hanem ragozási gondokra, vagy az új, ám hihetetlenül gyorsan terjedő, igekötős hibákra.
Nekem még nem szóltak helyesírás miatt, de olyant már csináltam, hogy azért nem írtam vissza itt, mert olyan üzenetet kaptam, ami úgy hemzsegett mindenféle hibától, hogy abból volt több, mintsem helyesen leírt szóból. Szerintem ez amúgy, valamilyen szinten, tiszteletlenség is.
azert ne fussunk elore aki szerint a nok ugy szurnek sracokat hogy tetszik-e nekik vagy sem, mert nem ir ekezetet. Valamikor sot, sot no, csaj, tini sem ir ekezetet telon. Az a toi-toi azariah sem irt ekezetet aztan hogy nyomkodta a csajokat ott hatul, meg franciaorszagban teljes ekezet nelkul irt egy valamilyen szoveget amit a momentum is latott es behivtak a politikai eletbe ugy 1 honapra. De mar az a srac is ahogy josoltam kibir ha fel evet.. mar szerintem nemetorszagban van pizzafutarkent az apjanal mert kirugtak ha jol tudom sulibol aztan nem tanult tovabb ugye. Nem teljesen ismerem de amilyen nevu szamai vannak es ezert rajonganak tobbet meg nehany ~20-on eves csaj is... mit mondjak erre.
szerintem ne az ekezeten akadjunk fenn egy online weboldalon, hanem amit mondani akar a masik es erted. Ha eloben beszelne igy akkor mar valoban neznek az atyara fent az egen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!