Kizárólag a "magyar emberek" miért nem köszönnek vissza egy online sakk oldalon a játék előtt, ha én ráköszönök?
Egy online nemzetközi sakk oldalon vagyok regizve, ahol néha sakkozni szoktam, ahogy a gép találomra ad ki játékost.
Rendszeresen azzal szembesülök, ha magyar játékost dob ki a gép és köszönök hogy szia, magasról letojja.
Nem akarok én beszélgetésbe bonyolódni ott senkivel, de ha mindenki más kitudja nyögni hogy "Hi" és legyen az spanyol, olasz, indiai, afrikai, kanadai játékos stb. akkor miért nincs annyi intelligencia a magyarban, hogy visszaköszön és zajlik tovább a játék, mert 10 percben vagyok vele online játékban és azért illene már ennyit tudni...
Értem én hogy szegénység van, morcos mindenki, haragszik az egész országra és mindenkire, de ennyire ne vesszünk már el. :P
Hát bazze, mások meg NEM szoktak, erről ennyit.
Amúgy nem unjátok még ezeket a magyarfikázós kérdéseket? Ez valami mánia nálatok, hogy a saját nemzeteteket orrba-szájba fikázni kell mindig valahogy?
3
"mások meg NEM szoktak,"
Azok meg pont csak a magyar. :P
6
Hol nem lehet válaszolni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!