A tv kényelmesebb, és még gondolkodni se kell hozzá semmit.
Online mindig kutatnod kell, és sokkal többet nézhetsz.
júl. 21. 12:12
2/23 anonim válasza:
Online akkor kapcsolom be, amikor nekem jó, nem kell várakozni, vagy éppen csapot papot otthagyni a 8 órás kezdés miatt. Reklámok sincsenek. Ha hirtelen dolgom lenne, meg tudom állítani fél percre.
Tévében max hírműsort, vagy ilyen x-faktor féle showműsort szoktunk nézni, filmet soha.
júl. 21. 12:13
3/23 anonim válasza:
A TV-ben nem az megy, amit te akarsz, a streaming platformokon viszont reklám nélkül nézhetsz mindent. Ami fent van rajta persze.
júl. 21. 12:13
4/23 Antiszociális lény válasza:
Én vagy 15 éve nem néztem filmet TV-ben. A TV nekem arra jó, hogy bekapcsolom, ha nem tudok aludni és megy benne ami megy.
Egyszerűen én képtelen vagyok úgy filmet nézni, hogy bejön 15 percenként 3 perc gyógyszer reklám vagy valami mocskos propaganda.
júl. 21. 12:15
5/23 A kérdező kommentje:
Azért sokan panaszkodnak, hogy a youtube is lassan tele van reklámmal.
júl. 21. 12:16
6/23 anonim válasza:
Egyik sem, torrent még mindig, letöltöm amit meg akarunk nézni. Osztom a gépről tv-re, nincs reklám, netkimaradás stb, de van nagy kpernyő, függetlenül mindentől, akkor és úgy nézzük, ahogy kedvünk van
júl. 21. 12:18
7/23 Antiszociális lény válasza:
" hogy a youtube is lassan tele van reklámmal."
Brave, ublock stb..
Ezek nélkül nekem vállalhatatlan.
júl. 21. 12:23
8/23 anonim válasza:
Is-is. Tévében sportközvetítéseket nézek, filmeket inkább online.
júl. 21. 12:24
9/23 anonim válasza:
5. Nem csak a youtube létezik, van egy csomó filmes oldal ahonnét le is lehet tölteni a filmeket vagy online nézni teljesen reklám mentesen és ingyenesen.
júl. 21. 12:25
10/23 anonim válasza:
Szintén torrent. Streaminget kaptam kölcsön, kipróbáltam, de nem jött be, csomó minden nem volt fent, ami érdekelt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!