Titeket nem zavar ha online is ki oktatnak hogy kell helyesen irni?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet úgy irni ahogy jól esik már mint érthetően de muszáj mindig minden apró irás jelet észbe tartani mint az iskolában?okt. 25. 22:52
2/32 A kérdező kommentje:
megértem
okt. 25. 22:56
4/32 anonim válasza:
Az egész kérdés hemzseg a hibáktól, szándékos provokálás.
5/32 anonim válasza:
Engem még sosem oktattak ki, mivel nem szoktam olyan komolyakat hibázni. Amúgy nagyon rossz olyan posztokat, kommenteket, itteni kérdéseket olvasni, amik hemzsegnek a helyesírási hibáktól. Például a te kérdésedet is kifejezetten kellemetlen volt végigolvasni. :( A központozás hiánya sokszor eléggé meg tudja nehezíteni nemcsak az olvasást, hanem az értelmezést is.
6/32 A kérdező kommentje:
Nem provokációnak szántam csak érdekelt más mit gondol engem folyton ki oktatnak.
okt. 25. 23:10
7/32 A kérdező kommentje:
Köszi a választ akkor igyekszem komolyan venni a tanácsot.
okt. 25. 23:11
10/32 A kérdező kommentje:
Hát akkor van mit tanulnom ezek szerint.
okt. 25. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!