Kitől elvárás az, hogy rendes legyen? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval, bővebben kifejtve nekem az a véleményem, hogy aki gazdag, jómódban él, mindene megvan, nincs problémája az életben attól nem kell hanyatt esni hogy rendes ember, jól viselkedik és kedves az emberekkel. Míg egy szegénynél szerintem egyértelmű, hogy nem kell elvárni ezt, mert rengeteg problémája van, frusztrált, stb. És az igazán nagy dolog szerintem az ha egy szegény ember, aki tele van gondokkal, lehet kilátástalan az élete is, és még így is rendesen viselkedik, kedves az emberekkel, stb. Te hogy látod?okt. 25. 12:11
61/65 anonim válasza:
Olyan kivételeket írtál, akik nem átlag emberek. Na, vajon miért? Mert szerintedcety átlag ember nem lehet gazdag tisztességesen.
Ha te őket nevezed gazdagoknak, akkor kiket sorolsz a felső tízezerbe?
Te is csak túlozni tudsz, és nem állsz a realitások talaján.
Gazdagságnak is vannak fokozatai, és nemcsak az gazdag, akit te leírtál.
63/65 A kérdező kommentje:
Innen kezdődik a gazdagság. Az akinek van pár milliója, meg egy panellakása, meg egy Ford Mondeoja az nem gazdag. Leírtam hogy szerintem honnan kezdődik az hogy valaki gazdag, nyilván onnantól kezdve van aki milliárdos meg multimilliárdos.
Viszont, megnézném pl azt hogy a 100 leggazdagabb magyarból hány szerezte a vagyonát full tisztességesen. Erre akarok kilyukadni, remélem érthető.
okt. 25. 21:05
64/65 anonim válasza:
A te nézetedben a panelos, fordos ember az lehet tahó vagy nem? Tőle elfogadod? Vagy csak egy szintig lehet az? :D
65/65 A kérdező kommentje:
Az határeset. Nyilván nincsen olyan szar élete mint egy csövesnek, de messze van a jó meg nyugodt élettől is, eleve a panelben full frusztráló lehet élni mikor a fingásodat is hallja a szomszéd.
okt. 25. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!