Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kitől elvárás az, hogy rendes...

Kitől elvárás az, hogy rendes legyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval, bővebben kifejtve nekem az a véleményem, hogy aki gazdag, jómódban él, mindene megvan, nincs problémája az életben attól nem kell hanyatt esni hogy rendes ember, jól viselkedik és kedves az emberekkel. Míg egy szegénynél szerintem egyértelmű, hogy nem kell elvárni ezt, mert rengeteg problémája van, frusztrált, stb. És az igazán nagy dolog szerintem az ha egy szegény ember, aki tele van gondokkal, lehet kilátástalan az élete is, és még így is rendesen viselkedik, kedves az emberekkel, stb. Te hogy látod?

okt. 25. 12:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
Én mindenkitől ugyanolyan szinten elvárom, hogy udvarias és normális legyen. Attól még, hogy valakinek valamilyen problémája van, illene emberien viselkednie másokkal, illetve aki tehetős, az szintén rendelkezhet olyan bajokkal, amik megnehezítik az életét.
okt. 25. 14:30
 52/65 anonim ***** válasza:
96%

Aha, tehát ha szegény vagyok akkor feljogosít arra, hogy bunkó legyek? És én mit nyerek azzal, ha bunkó vagyok? Az állásomat, barátokat biztos, hogy nem. Ellenben egy kellemetlen ember lennék.

Imádom azt, hogy amikor valakinek valami baja van, azt gondolja, hogy majd akkor az feljogosítja erre meg arra. Hát nem! Egyébként, meg süt az írásodból az irigység a gazdagok felé.

Tudod mit? Én szeretem, hogy nem vagyok gazdag, mert igenis tudok örülni a dolgoknak, megbecsülni a pillantokat, a barátaimat, és hogy tehetek valami kedveset is! Eszem ágában nincs befordulni és mindenkivel paraszt lenni!

okt. 25. 15:07
 53/65 anonim ***** válasza:
31%
42 én nem vagyok bunkó mégis leprás vagyok,aki bunkó az a népszerű,hogy van ez?
okt. 25. 15:34
 54/65 A kérdező kommentje:

52 nem tudom honnan veszed hogy irigy vagyok, miből süt ez le neked. Egyébként van egy véleményem, hogy tisztességes módszerekkel meggazdagodni nem lehet. Lopni, csalni, hazudni, átverni kell hozzá bőségesen.

De ez sem mindenkire igaz ugye, színészek, sportolók, zenészek, stb. nyilván kivételek.

okt. 25. 18:47
 55/65 A kérdező kommentje:
Itt van pl. Szoboszlai Dominik. Tudjuk, mit csinál, mennyit keres, mennyi munka volt mögötte, mindent tudunk. Tisztességesen keresi meg a milliárdjait. De egy ilyen tróger vállalkozóról, aki lop, csal hazudik, kihasználja az embereit majd meggazdagszik, ugyanezt a tisztességet elég nehéz lenne leírni nem igaz?
okt. 25. 18:49
 56/65 anonim ***** válasza:

"Egyébként van egy véleményem, hogy tisztességes módszerekkel meggazdagodni nem lehet."

Először tisztázd azt, hogy kit nevezel gazdagnak.

Unokatestvérem pl. magánvállalkozó, ketten vannak csak összesen, egy ember dolgozik neki. Őt én gazdagnak nevezem. Becsületes munkával, (szobafestő, burkoló..stb..) keresi a kenyerét. Kollégája vizes területen jó.

Te csak irigykedsz és rosszindulatú vagy. Tisztességes módon is meg lehet gazdagodni. Az, hogy a te értelmi szinteden ezt lehetetlen elképzelni, ám legyen.

Azért egyes zenészek irreálisan magas összeget keresnek. A focistáinkról inkább nem nyilatkozom, mert mindent mondanék, csak jót nem.

okt. 25. 19:06
 57/65 anonim ***** válasza:
Jav. magas összeget kérnek..
okt. 25. 19:07
 58/65 A kérdező kommentje:
Kiforgatod a szavaimat, vagy nem érted egyszerűen amit írok, ami szerintem inkább a te értelmi szinvonaladat tükrözi, személyeskedsz, kötekedsz. Én itt fejeztem be, egy élmény volt veled elmélkedni. :)
okt. 25. 20:17
 59/65 anonim ***** válasza:

Máris én forgatom ki a te szavaidat? 🤦🤣 Hát, nem te írtad azt, hogy idézem "Egyébként van egy véleményem, hogy tisztességes módszerekkel meggazdagodni nem lehet."

Vagy tanulj meg egyértelműen fogalmazni a saját anyanyelveden, mert senki se gondolatolvasó, vagy ne sértődj meg, ha rávilágítanak arra, hogy milyen ostobaságot írsz.

okt. 25. 20:21
 60/65 A kérdező kommentje:
Leírtam a kivételeket ember, nem olvastad az utolsó mondatod? Valószínűleg a rokonod is kivétel, ha egyáltalán gazdag. A gazdag ember nálam többszáz milliós vagyonnal rendelkezik, luxusautókkal, bazi nagy házzal, nyaralókkal, stb.
okt. 25. 20:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!