Kitől elvárás az, hogy rendes legyen? Bővebben lent.
Aha, tehát ha szegény vagyok akkor feljogosít arra, hogy bunkó legyek? És én mit nyerek azzal, ha bunkó vagyok? Az állásomat, barátokat biztos, hogy nem. Ellenben egy kellemetlen ember lennék.
Imádom azt, hogy amikor valakinek valami baja van, azt gondolja, hogy majd akkor az feljogosítja erre meg arra. Hát nem! Egyébként, meg süt az írásodból az irigység a gazdagok felé.
Tudod mit? Én szeretem, hogy nem vagyok gazdag, mert igenis tudok örülni a dolgoknak, megbecsülni a pillantokat, a barátaimat, és hogy tehetek valami kedveset is! Eszem ágában nincs befordulni és mindenkivel paraszt lenni!
52 nem tudom honnan veszed hogy irigy vagyok, miből süt ez le neked. Egyébként van egy véleményem, hogy tisztességes módszerekkel meggazdagodni nem lehet. Lopni, csalni, hazudni, átverni kell hozzá bőségesen.
De ez sem mindenkire igaz ugye, színészek, sportolók, zenészek, stb. nyilván kivételek.
"Egyébként van egy véleményem, hogy tisztességes módszerekkel meggazdagodni nem lehet."
Először tisztázd azt, hogy kit nevezel gazdagnak.
Unokatestvérem pl. magánvállalkozó, ketten vannak csak összesen, egy ember dolgozik neki. Őt én gazdagnak nevezem. Becsületes munkával, (szobafestő, burkoló..stb..) keresi a kenyerét. Kollégája vizes területen jó.
Te csak irigykedsz és rosszindulatú vagy. Tisztességes módon is meg lehet gazdagodni. Az, hogy a te értelmi szinteden ezt lehetetlen elképzelni, ám legyen.
Azért egyes zenészek irreálisan magas összeget keresnek. A focistáinkról inkább nem nyilatkozom, mert mindent mondanék, csak jót nem.
Máris én forgatom ki a te szavaidat? 🤦🤣 Hát, nem te írtad azt, hogy idézem "Egyébként van egy véleményem, hogy tisztességes módszerekkel meggazdagodni nem lehet."
Vagy tanulj meg egyértelműen fogalmazni a saját anyanyelveden, mert senki se gondolatolvasó, vagy ne sértődj meg, ha rávilágítanak arra, hogy milyen ostobaságot írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!