Kitől elvárás az, hogy rendes legyen? Bővebben lent.
17
Én spec sem a nincstelentől, sem a gazdagtól nem várom el a csilingelős mosolygós kedvességet, nemes egyszerűséggel azért, mert én sem ilyen ember vagyok. Kell a francnak a hazug jópofizás…
Az alapvető emberi normákat várom el mindkettőtől egyformán, és ezen a téren teljesen mindegy számomra a két ember havi költségvetése.
Mert annak nem attól kellene függenie szerintem. Van, aki szerint nem, mert egy paraszt, megvan a véleményem róla, sudribunkó tahók gyülekezete.
Nem azt várom el, hogy boldog legyen - de legyen tisztelettel másra. Ez az emberség része. Nem állatok vagyunk, viselkedjünk ember módjára.
Kérdező, ha neked több oldalon keresztül magyarázni kell, hogy miért alapelvárás, hogy mindenki rendes legyen a másikhoz anyagi helyzettől függetlenül, a végén már a legtöbb ember elveszíti a türelmét. Anyád ezt tanította neked? De most komolyan kérdezem. Vagy honnan vetted ezt a baromságot és miért hajtogatod azt, hogy egy szegénynek mekkora kiváltság az, ha nem rúg bele a másikba és rendes az emberekhez?
Miért rugózol ennyire az anyagiakon? Hiába írod, hogy középosztályhoz tartozol, de gondolom annak is az alsóbb részén, ha ennyire az anyagiakat helyezed előtérbe. Mi összefüggés van az anyagi helyzet és az emberi természet között?
Ui.: és szerintem csak magadról írtál itt egész végig: "Ha boldog, akkor kedves, ha nem boldog akkor nem kedves, vagy csak megjátssza hogy az." Te ez vagy valójában. Te csak akkor vagy kedves az emberekhez, ha boldog vagy. Ha boldogtalan vagy, akkor a létező összes emberbe belekötsz. De miért is? Nem a bolti pénztáros tehet a te nyomorodról, akkor miért kötsz belé?
Attól, hogy neked szar, amiért kell, hogy bánts másokat is?
Mondom, hiányt szenvedsz bizonyos dolgokból, értelmi és érzelmi intelligencia. Pótold!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!