Hogyan lehet leszokni a videójátékokról?
Figyelt kérdés
Tudom hogy káros a napi több órán át tartó játék, erről hogyan lehet leszokni? Valami hasznosabbal jó lenne elfoglalni magam, mert ez érzem hogy nem visz előre. Van javaslatotok?okt. 24. 17:33
11/14 anonim válasza:
10# Munka mellett is ugyanugy marad idő játszani többnyire.
Inkabb az az aggasztó hogy neked meló utan nem maradt időd magadra. Nem feltétlenül jatszani, hanem maga a bármire felhasznalhato idő.
12/14 anonim válasza:
Marad 1-2 órám hobbikra meg a páromra összesen nap végén, nem akarom az egészet videojátékkal tölteni. (Meg eleve nem sok értelmét látom egy órára nekiállni) :D Hosszabb szabikon mondjuk le szoktam ülni játszani továbbra is, mert szeretem, de a mindennapokban közel sincs elég időm ehhez.
Egyetem alatt simán nyomtam minden nap 4-5 órát mert akkoriban még marhára ráértem.
13/14 A kérdező kommentje:
Ha olvasással helyettesíteném a játékozást, az többet érne?
okt. 25. 13:52
14/14 anonim válasza:
Ha erőltetve csinalsz barmi mast helyette, akkor nem ér többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!