Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 40 felettiek, nálatok is...

40 felettiek, nálatok is jelen van ez az érzés?

Figyelt kérdés
43 éves nő vagyok, világ életemben imádtam zenét hallgatni, járni a várost, vidám voltam és sok mindenben lelkes. Egy ideje azt veszem észre magamon, hogy eltűnt belőlem a "tűz" minden téren. Mintha belefásultam volna a mindennapokba. Tegnap elővettem az imádott zenéimet, de azt éreztem, hogy még mindig jó ugyan hallgatni őket, de már nincs bennem az az érzés, amiket régen ezek a zenék kiváltottak. Régen munka után sokszor elmentem pár boltba körülnézni, vásárolni. Évek óta nem vágyom erre, csak hogy hazajöjjek és begubózzak. Ezt azóta érzem méginkább, mióta nálam fiatalabbakkal dolgozom és folyton azt hallgatom, hogy hova mennek bulizni. Folyton pörögnek, zsizsegnek és én csak nézem őket és azon tűnődöm, hogy hova tűnt belőlem ez a pezsgés? Nem a bulizás, mert sosem voltam buliba járós, de maga az életkedv mintha szépen lassan kifakult volna.

okt. 18. 11:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Péntek este van, sem kedvem, se hangulatom nincs gyerekek közt bulizni. Inkább megnézek egy jó filmet, aztán pihenek egy jót bekuckózva. Oké, már most bekuckóztam a jó melegbe. Én a nyugis életet szeretem.

34F

okt. 18. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez azóta van, mióta dolgozom.
okt. 18. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nos igen, az a fránya tűz és lelkesedés. Nálam is 10eshez hasonlóan a párkapcsolat volt a kulcs. De egyáltalán nem volt toxikus. Egy nagyszerű ember volt a párom, nem voltunk házasok, 8 évig voltunk együtt. Mi is békésen elkertészkedtünk egymás mellett. Utólag átgondolva ennél még az is jobban tűzbe hozott volna, ha néha veszekedünk. Aztán jött egy másik személy és helyre tudtam tenni az érzéseimet. Nem volt megcsalás, csak békés külön utakra indulás. Utána ugyanaz a zene is teljesen más hatással volt rám, úgyhogy érdemes megkeresni a tűz hiányának okát, nyilván nem mindenkinél a párkapcsolat. (Azóta csak mosolygok, ha valaki dicsekedik, hogy x éve együtt vannak, de még soha nem hangzott el egy hangos szó.)
okt. 19. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:

13-mas ezt hogy érted?

Csak úgy voltatok egymás mellett? Nem volt meg a valódi szeretet és kötődés?

okt. 19. 13:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 De, valódi szeretet az volt és nyilván kötődés is. Nehéz megmagyarázni, hogy mi hiányzott a vége felé. Nyilván egy többéves kapcsolatnál már nem lesz lángoló szerelem. De ez valahogy túl sima volt, vagy mint egy igazi barátság, csak extrákkal. Mi anno barátok voltunk és abból alakult ki a vonzalom. Az új kapcsolatomnál érzem azt, hogy más az, amikor a nagy szerelem jön üstökösként és nem pedig olyan emberbe kezdesz apránként beleszeretni, akit már előtte is ismertél és kedveltél. Szóval x év elteltével a múló szerelem másmilyen szeretetté alakul, én így érzem legalábbis (vele már 5. éve vagyunk együtt, 45 éves voltam a váltásnál). A közös értékrend és tisztelet mindig fontos, de pl az exemmel nagyon egyformák voltunk, a jelenlegi párommal pedig más személyiségek vagyunk, lehet ez is számít, mert így évek elteltével is minden jobban pezseg, nem unalmas. (13-as voltam)
okt. 20. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Pedig pont az előző tűnne erősebbnek.Lehet máshol ment el a dolog.Érdekes,Nálam ugyanez a két típis volt/van és az barátságból kialakulóból lett a tartós boldogság.Dehát rengeteg tényező befolyásolhatja.Köszi,hogy leírtad.
okt. 22. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!