Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha visszamehetnél, visszaüzenh...

Ha visszamehetnél, visszaüzenhetnél a múltba az akkori énednek, mit mondanál fiatalabb önmagadnak?

Figyelt kérdés

okt. 14. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Meg se szüless
okt. 14. 21:59
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

- kezdj el korábban törődni a fogaiddal

- nyugi, fognak úgy szeretni, ahogy vagy

okt. 14. 23:31
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

Ne félj a lányoktól! Ők is ugyanazt akarják!

F/64

okt. 15. 07:22
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Vigyázz jobban a bőrödre, tegyél a szorongásod ellen.

Nem az határozza meg az értéked, hogy mások hogyan bánnak veled (gimiben nem volt túl jó osztályom).

Több van benned, mint ahogy azt gondolod.

Merj nagyot álmodni, feszegesd a határaid.

okt. 17. 10:57
 15/18 anonim válasza:
34%
Nem tudom :/ nagyon nem érdekel, megtörtént, megtörtént én nem nagyon izgatom magam rajta, De ha nagyon muszáj lenne akkor azt hogy húzattam volna ki a fogamat kiskoromban és nem vágtam volna le hisztit. :DD
nov. 8. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Legyél kicsit bátrabb és nagyobb önbizalmad legyen a csajokkal, ne vidd túlzásba a jófiú szerepet, mert aki halogatja a dolgokat lemarad az élményekről.

Gyermeknevelésben szabjatok élesebb határokat, a nagy engedékenység nem kifizetődő a kamaszkort elérve. Valamit valamiért, és mindig csak utólag tegyetek kedvezményeket, ha már letettek valamit az asztalra. Ne engedjétek, hogy feladják a dolgokat, mert ez rossz szokásukká válik idővel. A covid után mindenképp menjenek vissza sportolni és a szakkörökre! Minimalizáljátok az internethasználatot a gyerekeknél! Az otthoni online oktatás alatt is!

Még egy lényeges, ne lépj ki az álommunkahelyedről mert van egy hülye főnök, aki porig akar alázni (a többi elviselhető mellett), hiszen mindenki más elégedett a munkáddal. Igenis jó vagy abban, amit csinálsz, de ez annyira speciális meló, hogy máshol nem tudod hasznosítani a tudásod. (mellesleg, a szemét főnök korai nyugdíjba megy infarktus miatt pár év után, de addigra a tudásod megkopik és nem leszek lépes visszatérni)

nov. 13. 11:21
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
Azt, hogy nem valogatos vagyok es harmincon tul egye-fene kell elvesztenem a szuzessegem, csak a magyar pasik nem tetszenek.Szlav, german, annyi, de annyifele ember van, ahol egy arcra ranezek es vonzodni tudok.
nov. 13. 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy vegyél bitcoint és ne vedd el feleségül azt a sárkányt.
nov. 13. 17:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!