Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi agresszív,...

Miért van ennyi agresszív, kötekedő ember az utóbbi időben?

Figyelt kérdés
Ti is úgy veszitek észre, hogy egyre több az agresszív, értelmetlenül kötekedő ember a társadalomban? Ha igen, mi ennek az oka szerintetek?

ma 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki lett már párszor tárgyalva. Frusztráció, általános igazságtalanságok megélése. És ott vezetik le ahol tudják.
ma 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Magyarországon nem tudom mit vársz. Ez a nép saját magát is hergeli de szerintem meg is szoptatja ha valaki más meg nem teszi helyette..ön és közveszélyes emberek vannak csak itt.

Van pár értelmesebb is “valahol”

ma 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
33%

"Miért van ennyi agresszív, kötekedő ember az utóbbi időben?" Nemtom, mennyi van. Számszerűsítenéd, kérlek?

"Ti is úgy veszitek észre, hogy egyre több az agresszív, értelmetlenül kötekedő ember a társadalomban?" Nem. Nem érintkezek az egész társadalommal. Annyi eszem meg van, hogy ne a mikrokörnyezetemben szerzett relatív tapasztalatokat extrapoláljam a társadalom egészére. Amúgy mikrokörnyezetemben cuki, támogató emberekkel találkozom. Te miért nem a cuki, támogató embereket vonzod, Kérdező? Fontos lenne az életminőségedet illetően. Próbáld csak ki, jó móka cuki, támogató emberekkel körülvéve lenni. (Előfeltétel, hogy te magad is cuki és támogató legyél. Képes vagy rá?)

"Ha igen, mi ennek az oka szerintetek?" A hibás állításon alapuló kérdésfeltevésednek? Hát, sajnos ezt nem tudom.

ma 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Számszerűsítem. Annyi van, amennyi. Tehát valamennyiről beszélek.

Értem, tehát igyekszel elzárkózni a makrokörnyezeted elől és a szociális interakcióidat a mikrokörnyezetedre korlátozod. Ez nem vezet egészséges szociális élethez. Javaslom, hogy mozdulj ki! Vállalj nagyobb részt a közösség életében!

Én törekszem arra, hogy taszítsak vagy magamhoz vonzzak embereket. Nem tartom egészségesnek a manipulatív embereket. Nyitott vagyok, ezért mindenkivel szívesen fojtatok interakciót a környezetemben. Ennek köszönhetően a szociális életminőségem kiváló állapotnak örvend. Javaslom, hogy te is nyiss mások felé és ne csak a veled szemben támogató emberektől várd a megoldást a problémáidra. Ez egy darabig működik ugyan, de egy idő után elfordulhatnak tőled, ha úgy érzik visszaélsz a jóindulatukkal.

Ne zárkózz be! Nyiss a világ felé ahelyett, hogy a saját mikrokörnyezetet próbálj fenntartani! Akkor nem esel abba a hibába, hogy esetleg azt gondold, hogy a kívánt alternatív világodtól eltérő nézőpont, vagy bármilyen kérdés felvetése hibás lehet. Így nem válsz te magad is megkeseredett kötekedő személyiséggé. Légy pozitív és nyitott mások felé!

ma 16:38
 5/5 A kérdező kommentje:
*lemaradt egy nem. Nem törekszem arra, hogy...
ma 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!