Miért van az, hogy sok ember kellemes lágy lassú beszédhangjára bekábulok? Kiskorom óta ez van. El tudnék aludni bárhol, ha ilyen selymes hanggal beszélnek hozzám, vagy olyan videot nézek amibe így beszélnek. Másnál is van ilyen?
Figyelt kérdés
okt. 11. 18:10
1/3 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=DFVVQpSzJls ettől a beszéd hangtól meg alig vagyok magamnál:D
okt. 11. 18:13
2/3 anonim válasza:
Fu en is
Neten szoktam előadasokat nézni pl.
Ha egy eloado lassan vontatottan magyaráz, keptelrn vagyok vegighallgatni is borzalom.
Szeretem ha vki gyorsan beszél és lényegretörően.
A masik ami a halálom az ilyen vekony cincogó vagy egyéb hangú nők. Pl néha beraknék vmi relax tudaterősítőt amin elaludnék kozben szivárog a fejembe, de nem birom azt az éles hangot.
3/3 anonim válasza:
Fura, engem a belinkelt nyomorultság pont lehoz az életről, és inkább állítanék le mindent és húznék a francba, végig az on dohogva, hogy ezeket a lényeket vajon mi mozgatja. Az a nyálzörgés minden, csak kellemes meg lágy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!