Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért kukák az...

Szerintetek miért kukák az emberek?

Figyelt kérdés

Már mint természetesen tisztelet a kivételnek, de ahogy az ember egyre többet van itt a Gyakori Kérdések oldalán meg ahogy egyre több embert ismer meg vagy egyre több emberrel találkozik az ember egyre bizonyosá válik hogy az emberek tisztelt 90% itt pl. Mo. - ban egy bölcstelen, kuka, beszüküt gondolkodású az életől megöszült emberek.

Persze mondom kivételek mindig vannak és mondom itt se mindenkire értem én úgy gondolom, (persze mindenkinek vannak kisebb nagyobb hibái így nekem is) viszont azért úgy gondolom hogy én próbálok egy tisztességes állampolgár lenni.

És nem értem hogy sok ember miért ilyen rosszindulatú velem vagy egymással szemben is.

(+ én nem szeretnék senkit leszolni és sértegetni én tisztelem a gyári munkától még a normális politikusokat is)

De valamit nagyon nem érték az emberek be szükültségét.

Nektek mi a véleményetek erről?

(Válaszotokat elöre is köszönöm)

okt. 11. 05:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

"...én próbálok egy tisztességes állampolgár lenni.": elnézést, de az kevés még ehhez, hogy pl.: nem megyek át a piroson, mert összetettebb az élet.

Azonban jó a kérdés. Ajánlani tudom Csernus könyvét, "A magyar" címmel, abban minden benne van. A legalapvetőbb probléma a felelősségvállalás teljes hiánya a társadalom nagyon nagy részénél. Ha fejlődni-változni akarnának, akkor nem a másikra mutogatnának, ha gond-probléma van pl., hanem cselekednének.

okt. 11. 05:37
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
68%

Fel kéne fogni, hogy a gyk egy boxzsàk.

Ideglevezetésre hasznàljàk a legtöbben.

okt. 11. 05:50
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Valamint unatkoznak, csalódottak, átvertek, sőt segíteni akarnak.
okt. 11. 05:51
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
A gyakorin látottak alapján frankót mondani az emberekről eléggé buta megközelítés.
okt. 11. 06:55
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

A GYK-n felerősítve láthatod a tipikus magyar "betegségeket". Ide zömében frusztrált közepes képességű irodista nők meg mindenféle lepukkant félművelt férfi jön megmondani a tutit.

Viszont a való életben is hasonló a magyarok többsége, csak ugye ott visszafogja magát, mert ha csak úgy nyilvánulna meg, mint mondjuk itt a 2-es, pár órán belül nem lenne foga.

A magyar alapvetően egy frusztrált lúzer nép, aki a pofázáson kívül nem nagyon ért máshoz, ez látható azon is, hogy 14 éve fidesz van, de azon is, a többsége egy lepukkant löttyedt balfék, aki semmiben nem képes kiemelkedni vagy összerakni normális kiejtéssel egy angol mondatot.

"És nem értem hogy sok ember miért ilyen rosszindulatú velem vagy egymással szemben is."

Nem csak veled, mindenkivel, akiről úg gondolják, hogy nem fog visszavágni. Pont azért, amit írtam. A többsége neveletlen, frusztrált, lusta, nincsenek sikerélményei, ezért kötözködik, okoskodik, lehúzza a másikat.

okt. 11. 08:30
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
ÉN buszozva, munkahelyet , ismerőseimet , településemet elnézve ugyanezt látom.
okt. 11. 09:00
 7/11 A kérdező kommentje:

Valakinek igaz van valakinek még nincsen.

De azért nem Kelle sértő né hol célzó megjegyzéseket tenni a kérdező felé (felém) vagy más dolgok felé.

Oké?

(remélem érthető voltam)

okt. 11. 10:08
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Gabonabánya, folyószabályozás, államkapitalizmus, nyugatias modernitás stb.
okt. 11. 10:53
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
nem érthető vagy, hanem kuka
okt. 11. 11:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert nem természetszerűleg használjuk a tájat, főleg itt a Kárpát medencében nem. Azt kapjuk vissza amit tettünk, teszünk a földanyával. Lásd például folyóhálózatok trombózisa. Az eredmény pedig, hogy Magyarország vezető helyen áll a szív és érrendszeri betegségekben.
okt. 11. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!