Szerintetek miért kukák az emberek?
Már mint természetesen tisztelet a kivételnek, de ahogy az ember egyre többet van itt a Gyakori Kérdések oldalán meg ahogy egyre több embert ismer meg vagy egyre több emberrel találkozik az ember egyre bizonyosá válik hogy az emberek tisztelt 90% itt pl. Mo. - ban egy bölcstelen, kuka, beszüküt gondolkodású az életől megöszült emberek.
Persze mondom kivételek mindig vannak és mondom itt se mindenkire értem én úgy gondolom, (persze mindenkinek vannak kisebb nagyobb hibái így nekem is) viszont azért úgy gondolom hogy én próbálok egy tisztességes állampolgár lenni.
És nem értem hogy sok ember miért ilyen rosszindulatú velem vagy egymással szemben is.
(+ én nem szeretnék senkit leszolni és sértegetni én tisztelem a gyári munkától még a normális politikusokat is)
De valamit nagyon nem érték az emberek be szükültségét.
Nektek mi a véleményetek erről?
(Válaszotokat elöre is köszönöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!