Van egy eléggé aktív ember egy pletykaoldalon, ami mondjuk elismerem, sose az intelligens lények gyűjtőhelye volt. Viszont egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy (legalábbis magát annak nevező) tanár hogy tud olyan proli szintre lemenni, hogy egyszavas kommentekben reagál mindenre, olyan roppant intelligens megjegyzésekkel, hogy “kutya nő”, meg “csicska”, meg - irónikus módon - mindenki is proli mindenért. Még csak nem is c!gány elméletben, de őket is jobban tisztelem ennél a felfuvalkodott baromnál, akinek elméletileg az a feladata hogy a következő generációt nevelje. Nem azt mondom hogy én valami nagyon kifinomultan fogalmazok anonim a neten, de ennyit adok magamra hogy az ő szavaival élve, “ne menjek le kutyába”.
Sokan arra használják az internetet, hogy ott adják ki a gőzt a napi stressz miatt. Nem jár ezzel feltétlenül együtt, hogy a való életben is úgy viselkedik valaki mint a neten. Amilyen szarban van az oktatás és a tanárok helyzete, nem lenne meglepő, ha valaki így piheni ki a kényszeresen 'példamutató' (mert munkaidőben ez elvárás) napjának másik felét. Neki az iskolában kell nevelnie és nem a neten, ott ő is magánember.
okt. 10. 21:20
3/13 A kérdező kommentje:
#2 Ezzel nem is lenne baj, ha nem lenne szörnyen álszent és mindenbe is kötekedő
okt. 11. 08:20
4/13 anonim válasza:
Személyesen is ismered? Lehet nem is tanár. A neten bárki állíthat magáról bármit. Én is kiírhatom a profilomba, hogy mérnök vagyok a NASA-nál.
okt. 11. 08:22
5/13 anonim válasza:
Simán lehet tanár.
Rohadt vicces, hogy ebben az országban még mindig azt hiszik, hogy a tanárok vmi becsületes, jól nevelt, intelligens, együttérző emberek. A többségük egy ostoba frusztrált barom.
okt. 11. 08:33
6/13 anonim válasza:
Az egy szavas válaszadás miért határozza meg (nálad) a proliságot?
okt. 11. 15:30
7/13 A kérdező kommentje:
#6 Hát nem azért, de amikor három egymást követő kommentje konkrétan az, hogy “meg🤣dög🤣lök” meg kutyanő, meg csicska nő ha valami nem tetszik neki, az sokat elárul egy emberről, hogy értelmileg hol áll. Én nem süllyedek ilyen szintre részegen sem 😃
#4 persze lehet hazudik, ki is nézem belőle, de ebben az országban az emberek inkább szégyellik ha tanárok, ilyen élőlényeket nézve talán jogosan is…
okt. 11. 16:13
8/13 anonim válasza:
Én is tanárot végeztem, én a körülmények miatt már pályát váltottam. De őszintén, én a csoporttársaim háromnegyedét nem engedtem volna gyerek közelébe, az tuti… És az a baj, hogy Szerintem akiknek jó kompetenciái vannak, azok nem fognak megelégedni ezzel a helyzettel, és ott fogják hagyni. Mert máshoz is értenek.
Ergo… Találgathatsz, hogy kik maradnak most a pályán.
okt. 11. 16:44
9/13 Senior Séf válasza:
Nem az a feladata, hogy szabadidejében is magyarázzon.
okt. 17. 17:29
10/13 anonim válasza:
Nekem volt Földrajz-tesi szakos tanárom a gimnáziumban, aki kidobó volt nyaranta egy siófoki szórakozóhelyen..... Sajnos ezt a "kidobó stílust" a diákjain is alkalmazta sokszor.... Trágár volt, és bunkó módon beszélt a diákjaival.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!