Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Borderlineok , mit szerettek...

Borderlineok , mit szerettek a legjobban a borderline-otokban?

Figyelt kérdés

okt. 11. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmit, vagyis semmi, ami borderline jellem. Ez nem olyan, amit szeretnem kell magamban. Öngyűlölet erősen jellemző bennünk.
okt. 16. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Régebben semmit nem szerettem, most sok önfejlesztés után azt, hogy jobban tudok szeretni és értékelni valakit egy átlagos embernél
okt. 17. 01:38
 3/3 anonim válasza:

Nekem az a legfurcsább az egészben, hogy ugye jellemző ránk az érzelmek erősebb megélése stb., ugyanakkor nem tudom, hogy ez szimplán személyiségjegyem-e vagy akár borderline-hoz köthető, de ezzel párhuzamosan úgy érzem, valamilyen szinten kibillenthetetlen is vagyok.

Értsd úgy, jellemző rám egy nagyfokú flegmatikusság, és én ezt szeretem, mert ad egy nyugalmat. Soha nem tudtam igazán beszállni drámázásokba, vagy események, amik másokat felizgatnak és amikre mások rástresszelnek/vagyonokat költenek, engem hidegen hagynak. Lehetséges, hogy ezáltal kimaradok olyan dolgokból, amik másoknak jó emlékként maradnak meg az életben, meg így valamilyen szinten "egybefolyik" az életem, hogy nem tartom meg a maga módján ezeket a nagy mérföldköveket, de nekem így jó.

Vagy visszatérve a drámázásokra, furcsa, hogy annak ellenére, hogy ugye mi magunk tudunk hasítani meg minden, én úgy érzem, nehéz engem felhangolni bármi ellen is, vagy hogy mondjam. Mondanám, hogy békés vagyok, de inkább egy ilyen jótékony közöny van rajtam, amikor mások drámáznak, én meg csak így vagyok, megfigyelek, de sokszor azt sem, mert nem igazán érdekel a dolog, mivel tudom, hogy nincs igazán jelentősége.

Az impulzivitás sem rossz, amikor a kreativitással párosul, vagy pl. ha jó állapotban hozok impulzív döntést, akkor annak általában jó kimenetele van.

Kíváncsiság, kalandvágy, gyermeki szemlélet sokszor (imádok játszani, visszamenni "gyerekbe", a legapróbb dolgokat megfigyelni és örömöt lelni benne), szerintem ez mind-mind jó.

okt. 17. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!