Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy a szemedb...

Volt már olyan, hogy a szemedbe dicsértek, hátad mögött viszont eláztattak úgy, hogy írásos nyoma volt?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy mondjuk agyonra dicsérték egy süteményedet, vagy mondták nektek, hogy milyen jó volt nálatok a legutóbbi buli, de nem szóbeszédből tudtátok meg, hogy valójában másképpen gondolta az illető, mint ahogy nektek előadta, hanem közösségi oldalon írta le valakinek az ellenkezőjét. Történt már ilyen veletek? Ha igen, hogy reagáltatok?
okt. 11. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Persze. Sehogyse reagáltam. Apróságokkal nem foglalkozom.
okt. 11. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ez természetes, ez csak azért van, hogy elkerüljék a vitákat, ami néha oktató jellegű lehetne, de sajnos sokan nem szeretik azt se ha kioktatják, ezért inkább kerülik. Ami komolyabb, gyárakban, azzal se kell törődni, ott is olyan mértékű a kibeszélés, hogy szerintem majdnem az összes ember ki van beszélve valamilyen mértékben. Talán csak a főnökök nem. Ahol az átlagembert így kibeszélik, ott már nem kell komolyan venni, akármit is mondanak, amúgy se érdekel már senkit, annyi emberről mondanak rosszat. Most egy egészséges táplálkozást utáló, természetet károsítani akaró, saját magát, és másokat utáló, gyári munkásnak mit lehetne mondani. Semmit, amit másról ne tudnának, szóval ha belédkötnek, az nem azért van, mert rosszat mondanak rólad. Ezért nem is kell azt komolyan venni. Ha belédkötnek, valószínű ismerkedésből, vagy haragból teszik, ha látják, hogy te különb vagy náluk. Meg vannak, akik a semmiért is kötekednek, de szerintem annyira megszokták, hogy már hiányolják, ha nem kötnek beléjük, pedig sajnos ez rossz dolog. A szadizmus, és a mazochizmus is rossz. Az ilyenekért legjobb, hogyha imádkozol Istenhez, azért is, hogy téged ne bántsanak, meg azért is, hogy ők is meg tudjanak változni, és őket se bántsák. Kérd Istent, hogy űzze el a gonoszt, de az embereket gyógyítsa meg. Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.
okt. 11. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Most voltam munkahelyi pszichológiai tesztíráson.

A teszt végén a pszichológus kedélyesen elbeszélgetett velem, mondta, hogy semmi probléma, jó minden.

Az adatlapomra meg behúzgált egy csomó mindent, hogy mi mindenben kéne javulnom meg változtatnom. :D

okt. 11. 13:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!