Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pénz bolondította meg az...

A pénz bolondította meg az embereket?

Figyelt kérdés
okt. 7. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Igen, ahogy mondják....többet látunk..a közösségi oldalaknak köszönhetően.

Látjuk, hogy a hülyegyerek aki általánost is alig végezte el, annak apu anyu megveszi a lakást az autót kap valami írat tologatós munkát dupla fizuért..

Többet látunk.

De tény, több pénzed van, minden hamarabb könnyebben elérhető.

De ezt lehetne még vesézni..mert eljuthatunk ismerősökig, protekcióig , párkapcsolatokig...a háborúkig....szóval hagyjuk :)

okt. 8. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:
A pénz is nagy szerepet játszott benne, ahogy a státuszszimbólumok is. Egy rakat embernek fontosabb az, tisztelet a kivételnek, hogy a kezében pittyegjen a legújabb iPhone, a legdrágább BMW-ből szálljon ki, minthogy rendesen táplálkozzon.
okt. 9. 10:16
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk az már a szánalom kategoria még ki se nevetem annyit se ér. 12 esnek írom.
okt. 9. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Hát figyelj, sokszor igen. Még több és még több kell, mert ugye valamiből élni kell. Legalábbis ezt tapasztalom.. a munkahelyen van egy 50-es cingár kissé gyerekes kolléga. Az elején kis viccesnek adta magát elő pl. gyerekes zokni, hülye haverkodós szöveg...aztán egyre inkább azt vélem felfedezni, hogy tönkre tette a pénz..szemétkedik másokkal, akár össze is uszítja a kollégákat, hogy még több summát vigyen haza..
okt. 14. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem csak a pénz.

Kitárult a világ az internet terjedésével.

Már a 6 éves kolompár nintendó is látja a neten, hogy mások hogyan élnek.

Nem azt mondom, hogy burokban kellene élnünk, de megsavanyítja az embert az, hogy látja másoknak -legalábbis kívülről- mennyivel boldogabb élete van, mint saját magának.

Nekem csak erre futja, nekem csak ekkora a fizetésem, a másik el tud menni nyaralni, meg tudja venni ezt meg azt én meg nem...

nov. 3. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Mindenkit csak a saját gondolatai tudnak megbolondítani. Miről mit gondol, mit hogyan értelmez.
nov. 5. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!