Igen, ahogy mondják....többet látunk..a közösségi oldalaknak köszönhetően.
Látjuk, hogy a hülyegyerek aki általánost is alig végezte el, annak apu anyu megveszi a lakást az autót kap valami írat tologatós munkát dupla fizuért..
Többet látunk.
De tény, több pénzed van, minden hamarabb könnyebben elérhető.
De ezt lehetne még vesézni..mert eljuthatunk ismerősökig, protekcióig , párkapcsolatokig...a háborúkig....szóval hagyjuk :)
okt. 8. 09:01
12/16 anonim válasza:
A pénz is nagy szerepet játszott benne, ahogy a státuszszimbólumok is. Egy rakat embernek fontosabb az, tisztelet a kivételnek, hogy a kezében pittyegjen a legújabb iPhone, a legdrágább BMW-ből szálljon ki, minthogy rendesen táplálkozzon.
okt. 9. 10:16
13/16 anonim válasza:
Mondjuk az már a szánalom kategoria még ki se nevetem annyit se ér. 12 esnek írom.
okt. 9. 20:53
14/16 anonim válasza:
Hát figyelj, sokszor igen. Még több és még több kell, mert ugye valamiből élni kell. Legalábbis ezt tapasztalom.. a munkahelyen van egy 50-es cingár kissé gyerekes kolléga. Az elején kis viccesnek adta magát elő pl. gyerekes zokni, hülye haverkodós szöveg...aztán egyre inkább azt vélem felfedezni, hogy tönkre tette a pénz..szemétkedik másokkal, akár össze is uszítja a kollégákat, hogy még több summát vigyen haza..
okt. 14. 17:40
15/16 anonim válasza:
Nem csak a pénz.
Kitárult a világ az internet terjedésével.
Már a 6 éves kolompár nintendó is látja a neten, hogy mások hogyan élnek.
Nem azt mondom, hogy burokban kellene élnünk, de megsavanyítja az embert az, hogy látja másoknak -legalábbis kívülről- mennyivel boldogabb élete van, mint saját magának.
Nekem csak erre futja, nekem csak ekkora a fizetésem, a másik el tud menni nyaralni, meg tudja venni ezt meg azt én meg nem...
nov. 3. 12:53
16/16 anonim válasza:
Nem. Mindenkit csak a saját gondolatai tudnak megbolondítani. Miről mit gondol, mit hogyan értelmez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!