Tartasz az irigy emberektől (irigyeidtől)? Miért igen/nem?
Nevetségesnek tartom őket.
Nem kaptam semmit ingyen, mindenért, amit elértem keményen megküzdöttem. A családomba is rengeteg munkát, törődést fektettem, mése volt rózsaszirmokkal borítva az utam, jutoott mindenből. Ilyen az élet.
Ha valaki, aki fele munkával csak a jókat várná el az életemből és irigyel, szíve joga.
Próbálja fel előbb a cipőmet.
Folyamat keserítik az eletem. Lehirdanak másoknak rosszhirem terjesztik lekv znak meg akarnak verni állandoan azzal foglalkoznak mikor hova megyek mikor jövök mit csinálok, a paromra rá akartak nyomulni is, neki is mocskoltak volna(csak a párom lerázza ezeket a megkeseredett söpredékeket), nagypofával tamadnak meg ezek mennek.
Zaklatnak.
Ilyenek pl szomszédnőd, kollegák vagy a tesom is.
Tesom pl full gazdag (jó karrier), de ha nekem meglátta a barna himzett bőrcsizmám vagy amikor kibontom a hajam es hatalmas dús fényes, a párja elott állandoan elkezd fikázni aztán masik héten meg vesz magának ugyanolyan csizmát.
Megvan mindene háza párja rengeteg pénz, de ha másnak csak egy szép cipője van abba is bele van betegedve.
Annyi ember rohad belül hogy ordatlan. Az elhizott komplexusos klimaxos kolleganők is ahogy utálnak amiert en vekony csinos vagyok azt a mobbingot ha velem beszél pl egy ffi kollega is, már rosszul vannak, es már jelenteni akartam munkavédelemre is. Es mizgattam az igazgato felé is a köveket. Ujabban meghúzzák magukat es nyalnak. Csoda.
De nagyban akadályoznak lelkileg, elrontják a napom kedvem, ha nem akarom is kihat sajnos az életemre a sok zaklatás attrocitás inzultáláa beszólások kv zások meg stb.
Nem tudok arról, hogy nekem lennének "irigyeim", bár egyik szakmai gyakorlatom alatt mégis volt egy ilyen lánnyal/nővel dolgom. Őt konkrétan a "helyemre" vették fel, és végig úgy is kommunikálták felé a dolgot, hogy a "következő XY-ra lenne szükség" (én voltam XY jelen esetben), ebből meg több kellemetlen szituáció keletkezett.
Viszont az ilyesfajta játszmázásokat kicsinyesnek tartom.
Sosem értettem, a magamutogató, beképzelt emberek miért gondolják, hogy rájuk valaki irigy?
Járok egy 22 éves autóval, mert ezt tudom otthon is szerelgetni.
De az a pofaszerkezet, amit a településünkön egy terepjárós csóka dob mindig irányomba, amikor meglát, röhej.
Állítom több pénz van a bankszámlámon, mint neki 2x.
Rosszul vagyok az ilyen alakoktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!