Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gyakori, hogy egy...

Mennyire gyakori, hogy egy családban a nő nem vezet autót?

Figyelt kérdés

Sajnos én nem vezetek. 50 éves vagyok. Van egy felnőtt fiam és lányom, öcsém, apám... Mindenki vezet, csak én nem és anyukám sem.

Nekem van jogosítványom, de félek, hogy valamit rosszul csinálok és mások is miattam kerülnek bajba. Mindig is féltem. Édesanyámnak nem is volt soha ingere, hogy megtanuljon vezetni.

Lányom már más, ő azonnal akart, ahogy lehetett.

A ti családotokban hogy van?

Csak azért jutott eszembe a kérdés, mert a gyerekeimben felmerült, hogy nem akarom e felfrissíteni, de nem akarom... Félek tőle továbbra is

tegnap 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, én sem vezetek. Van jogsim, de egyszerűen nem érzem magaménak a dolgot (és szükségem sincs rá).

41N

tegnap 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én vezetek nem is tudnám elképzelni, hogy ne, de a vezetéshel kell érzék is. Ha ezt nem érzed semmi gond akkor ne vezess.

40N

tegnap 23:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, da nem érzek. Akkor sem, amikor tanultam, 24 évesen.
tegnap 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Az oktatómnál anno rengeteg 40 év feletti nő tanult és még több kisgyerekes anyuka. Ők nyilván (vagy legalábbis jó esetben) nem vezettek addig, illetve voltak újrakezdő női tanulói is, akiknek volt jogsijuk, de nem használták a tudásukat.

Szerintem ahol egy autó van a családban, ott inkább a férfi vezeti azt. Persze vannak kivételek.

ma 03:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ma már egyre kevesebb családban gyakori ez, de nem gond, mert számtalan más megoldás létezik.
ma 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!