Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak többsége tényleg...

A férfiak többsége tényleg disznó?

Figyelt kérdés

Redditen askmen és ehhez hasonló subokat szoktam olvasni, és néha nem bírom megállni, hogy ne kommentáljak. Most pl. azt nem tudtam szó nélkül hagyni, hogy egy férfi leírta, hogy egy férfi bárkit megdugna, aki azt hagyja (willing).

(Ugye többségében amerikaiak, ez nem tudom, számít-e.)

Amikor valaki olyat ír, hogy minden férfi, minden nő, minden magyar, stb, valamilyen, gondol valamit, érez valahogy, akkor engem nem az zavar, ha esetleg igaz az állítás, hanem hogy 1 ember honnan TUDJA (és ez fontos, mert soha nem véleményt fejtenek ki, hanem tényként kezelik), hogy egy másik ember mit gondol.

Azon a véleményen vagyok, amit kifejtettem, hogy ha egy férfi bárkit megdugna, az depresszív gondolat, és szerintem (vélemény) egyforma számban vannak jó és rossz férfiak.

Erre lehurrognak, hogy neeem, minden férfi a szexről beszél egymással, minden férfi mindent megdugna (még tárgyakat is), ébredjek fel, homokba dugom a fejem, ha azt hiszem, nem minden férfi ilyen.

Két "normális" is rám írt, hogy ők nem olyanok, akik megdugnának mindenkit, de a többség tényleg disznó.

Nekem ez azért fura, mert a férfi barátaim pont azért nem lógnak az ilyen típusú "disznó" férfiakkal, mert nem lehet velük normális dolgokról beszélgetni.

Nőként nem tudom, milyen a nők többsége, azokat a nőket ismerem, akik a barátaim, testvéreim, de az ő gondolatukat sem tudom olvasni. Férfiak is mondják nekem, hogy ők nem egy massza... de mégis? Én ezt nem akarom elhinni.

ma 01:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A férfiaknak jóval nagyobb igényük van a szexre, mint a nőknek, ez vitán felül áll.

Az azonban nem igaz, hogy bárkivel lefeküdnének. Mert azzal fekszenek le, akit legalább minimálisan vonzónak tartanak külsőre.

De ha a "bárkibe" a legszebb nőket érted, akkor ja, sok férfinak álma lehet, hogy szexi insta lányokkal, playmate-ekkel, meg Victoria's secret modellekkel szexeljen.

De ezzel nincs semmi baj (a baj szerintem az, ha ez nem valósul meg).

ma 03:08
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen
ma 03:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Én egy fórumon voltam aktív felhasználó egy topicban, ahova férfiak írtak. Normálisan tudtam velük beszélgetni, amíg egyszer le nem írtam, hogy nő vagyok. Onnantól kezdve írhattam akármit, mindig csak azt válaszolták, hogy hogyan dugnának meg engem. Egymás között tovább beszélgettek normálisan.

Élőben is azt tapasztalom, hogy vannak férfiak akikkel nem tudok mihez kezdeni. Megismerkedek velük egy összejövetelen, beszélgetek velük és akármiről is beszélek, könyvekről, filmekről, ételekről, csillagászatrol, informatikáról vagy bármi másról, mindig az lesz a vége, hogy az összejövetelről amikor indulok haza, jönnek velem, reménykedve, hogy lefekszem velük. Amikor nem akarok első találkozás után rögtön az ágyba menni, többet nem is beszélgetnek velem.

Nekem kezdi már az önbizalmamat rombolni, hogy a férfiaknak csak a kefélésre vagyok jó.

ma 04:42
 4/13 A kérdező kommentje:

"De ha a "bárkibe" a legszebb nőket érted"

Nem, a bárkit. Bárkit, aki hajlandó velük lefeküdni. Férfiak szexre nem válogatnak. (Ők írták.)

ma 04:46
 5/13 anonim válasza:
akkor miért van ennyi erőszaktevés még magyarországon? a 16-17 éves lányokat rabolják el és erőszakolják meg , az öreg asszonyokat verik meg és utána erőszakolják meg , az érett felnőtt nőket drogozzák be és erőszakolják meg. miről is van itt szó? és igen, a férfiak 90%ának ez jár a fejébe ,hogy mikor kire mehet rá végre. szerinted miért van csak férfi hajléktalan? mert az ilyenek valójában a kutyának se kell
ma 05:21
 6/13 anonim ***** válasza:
33%

Így van, a férfiak 90 %-a disznó. Viszont a nők 95 %-a pedig aranyásó qva.

Kár is ezen vitatkozni,mert így van !

ma 05:41
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Férfiként írom, hogy valóban ha esélyünk adódik bármely csajt megkefélni, nem hagyjuk ki. Igen, jól írták, a csajokban a szexet keressük.
ma 05:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy bárkit, de sokkal több nőt tartanak minimum annyira vonzónak, hogy szexet el tudjanak képzelni, illetve nőként én sokkal több mindenbe belegondolok, amikor az a kérdés, akarok-e egy illetővel szexelni, a vonzalom kérdésen túl a kockázatokba is, na ez utóbbi pl a férfiaknál fullra kiesik, nem hiszem, hogy bármelyik férfi azon aggódna, hogy az adott nő vajon kényszerítené-e bármire, amit ő nem akar, vagy származhatna-e bármi egyéb rossz dolog abból, hogy lefekszenek. (Akár egy gyerek, vagy érzelmileg labilis a csávó és elkezd zaklatni, rossz híremet kelti, vagy akármi.) Szóval lehet, hogy elméletileg én is lefeküdnék férfiakkal nem csak komoly kapcsolat keretein belül, de nekem muszáj valamennyire megismernem előtte az illetőt, hogy tényleg meg is tegyem, mert bennem nőként felmerül, hogy a szex nem feltétlenül egy jó élmény, ha olyan embert fogok ki. Egy férfi legrosszabb élménye meg maximum annyi, hogy jaj hát uncsi volt, mert csak feküdt a csaj meg nem szopott.
ma 06:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Csak a magad nevében beszélj, én biztos nem szexelnék akárkivel.

Nem mondom, hogy csak az ideálommal fekszem le, időnként leljebb adhatok az igényemből, de egy szint alá nem megyek.

Ha mondjuk a Harry Potter filmből Dolores Umbridge kopogtatna be hozzám, visszautasítanám, akàrmennyire is vagyok a szexre éhes.

Még akkor is így tennék, ha a varázstollával leíratna velem 100-szor valamit, ami maradandó nyomot hagyna...

ma 06:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen. Munkahelyen rendszeresen kikezdenek a nőkkel. Hiába hűvösen reagálod le őket, utána hírbe hoznak, szadizzák, rágalmaznak, mert visszautasítottál egy hülyét..
ma 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!