Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak többsége tényleg...

A férfiak többsége tényleg disznó?

Figyelt kérdés

Redditen askmen és ehhez hasonló subokat szoktam olvasni, és néha nem bírom megállni, hogy ne kommentáljak. Most pl. azt nem tudtam szó nélkül hagyni, hogy egy férfi leírta, hogy egy férfi bárkit megdugna, aki azt hagyja (willing).

(Ugye többségében amerikaiak, ez nem tudom, számít-e.)

Amikor valaki olyat ír, hogy minden férfi, minden nő, minden magyar, stb, valamilyen, gondol valamit, érez valahogy, akkor engem nem az zavar, ha esetleg igaz az állítás, hanem hogy 1 ember honnan TUDJA (és ez fontos, mert soha nem véleményt fejtenek ki, hanem tényként kezelik), hogy egy másik ember mit gondol.

Azon a véleményen vagyok, amit kifejtettem, hogy ha egy férfi bárkit megdugna, az depresszív gondolat, és szerintem (vélemény) egyforma számban vannak jó és rossz férfiak.

Erre lehurrognak, hogy neeem, minden férfi a szexről beszél egymással, minden férfi mindent megdugna (még tárgyakat is), ébredjek fel, homokba dugom a fejem, ha azt hiszem, nem minden férfi ilyen.

Két "normális" is rám írt, hogy ők nem olyanok, akik megdugnának mindenkit, de a többség tényleg disznó.

Nekem ez azért fura, mert a férfi barátaim pont azért nem lógnak az ilyen típusú "disznó" férfiakkal, mert nem lehet velük normális dolgokról beszélgetni.

Nőként nem tudom, milyen a nők többsége, azokat a nőket ismerem, akik a barátaim, testvéreim, de az ő gondolatukat sem tudom olvasni. Férfiak is mondják nekem, hogy ők nem egy massza... de mégis? Én ezt nem akarom elhinni.

ma 01:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát zacskót umbridge fejére, azt csapatsd neki. Viccet félretéve, én mint 7-es, menekülnék umbridgetól, de Bimba professzortól is. :D Bezzeg Granger kisasszonnyal lehetne mit kezdeni.
ma 06:26
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

5#

"szerinted miért van csak férfi hajléktalan? mert az ilyenek valójában a kutyának se kell"

Nem,nem csak férfi hajléktalan van.És aki a kutyának sem kell,az sem azt jelenti,hogy akkor biztos nem tud egyedül megélni.Olyan van,hogy ki..sszák otthonról,mert erőszakos,drogos,alkoholista,vagy éppen a nő aljasul kisemmizi.

ma 06:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Férfiak szexre nem válogatnak. (Ők írták.)"

Akinek jut normális nő,az fog válogatni.Az "ők írták" azt jelenti,hogy nekik nem jut.

ma 06:51
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
Igen, mert annyi megbízható, normális nő van. :D Ők is félredugnak, nem kell az álszent duma. :)
ma 07:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, szerintem nem minden férfi ilyen. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki 26 éves koráig szűz volt, mert nagyon válogatós volt.

Én elég nagyon étvágyú vagyok, egyszer rám nyomult egy nyugdíj közeli volt tesitanárnő. Korához képest jól nézett ki, de én kihagytam, úgy voltam vele, ezt azért mégse.

ma 08:08
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, ezt hívják általánosításnak. Vesznek valamilyen embercsoportot (általában a környezetüket, jobb esetben valami kutatást) és az alapján vonnak le következtetéseket, pl hogy jelen esetben "a férfiak bárkit megdugnának aki hagyja". Persze ez csak azt jelenti hogy a legtöbb férfi, mert sosincs olyan hogy 100%.

Magára az állításra reagálva: ha ők ezt mondják, az azt jelenti hogy az ő ismerőseik ilyenek. Hasonló általánosítással élve az ismerőseik is többségében élettelen, magukat fórumokon kiélő incelek, szóval nem meglepő hogy bárkit megdugnának aki hagyja.

A saját tapasztalataim szerint ez nem így van, az én környezetemben pont az dívik hogy olyanokkal fekszenek le akik értelmesek, okosak, nem hagyják magukat (vigyázz, nem erőszak, csak nehezen kapható, meg kell érte közdeni), mert nem egy estére keresnek valakit hanem egy életre.

ma 09:04
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Így van. A plázacicákkal, szex előtt kitöltetünk egy IQ-tesztet. :D Épp hogy az okos csajokat hanyagoljuk, őket se időnk, se kedvünk nincs megdugni. :D
ma 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!