Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért élünk képmutató világba?

Miért élünk képmutató világba?

Figyelt kérdés
A külső az egyetlen ami érdekli az embereket,aki más mond az hazudik.Érdekes a festő Géza képeire senki sem kiváncsi,pedig belül neki szép lelke van.
okt. 6. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
A világ mindig is képmutató volt.
okt. 6. 09:21
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen igazad van! Én ezt a saját börömön tapasztalom! 27F
okt. 6. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
jóvanazúgy
okt. 6. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Érdekes, mikor pont a férfiak panaszkodnak erre, holott ők a leginkább felszínes lények.
okt. 6. 09:40
 5/10 anonim ***** válasza:
okt. 6. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Vannak felszínes emberek, akiket valóban csak a külsőségek érdekelnek, azonban még nem tartunk ott, hogy ez mindenkire igaz lenne.

Azt pedig tudom, hogy nem hazudok, amikor azt mondom, hogy érdekel mások külseje egy bizonyos pontig, azonban korántsem ez az egyedüli dolog bennük, amire kíváncsi vagyok, ami érdekel. Most pl. társkeresésnél sokra megyek, hogyha a másik fél nagyon, de nagyon jól néz ki, aztán egy beszélgetést aligha tud fenntartani.

okt. 6. 10:06
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Azért előbb én is a külsőt nézem meg, mennyira ápolt a csaj, stb. Utána jön a belső, aminél megbuknak sokan, pl ha nincs közös bennünk, beképzelt, stb. De a belsőhöz először a külső a fontos.
okt. 6. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Ki az a festő Géza és honnan tudod milyen lelke van?
okt. 6. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom aki a szobáját kifestette. Most a kocsmában iszik.
okt. 6. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a borzasztó sok reklám is okozza. A tv-ben lassan már csak reklám lesz.
okt. 7. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!