Miért élünk képmutató világba?
Figyelt kérdés
A külső az egyetlen ami érdekli az embereket,aki más mond az hazudik.Érdekes a festő Géza képeire senki sem kiváncsi,pedig belül neki szép lelke van.okt. 6. 09:15
2/10 anonim válasza:
Teljesen igazad van! Én ezt a saját börömön tapasztalom! 27F
4/10 anonim válasza:
Érdekes, mikor pont a férfiak panaszkodnak erre, holott ők a leginkább felszínes lények.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Vannak felszínes emberek, akiket valóban csak a külsőségek érdekelnek, azonban még nem tartunk ott, hogy ez mindenkire igaz lenne.
Azt pedig tudom, hogy nem hazudok, amikor azt mondom, hogy érdekel mások külseje egy bizonyos pontig, azonban korántsem ez az egyedüli dolog bennük, amire kíváncsi vagyok, ami érdekel. Most pl. társkeresésnél sokra megyek, hogyha a másik fél nagyon, de nagyon jól néz ki, aztán egy beszélgetést aligha tud fenntartani.
7/10 anonim válasza:
Azért előbb én is a külsőt nézem meg, mennyira ápolt a csaj, stb. Utána jön a belső, aminél megbuknak sokan, pl ha nincs közös bennünk, beképzelt, stb. De a belsőhöz először a külső a fontos.
8/10 anonim válasza:
Ki az a festő Géza és honnan tudod milyen lelke van?
9/10 anonim válasza:
Gondolom aki a szobáját kifestette. Most a kocsmában iszik.
10/10 anonim válasza:
Szerintem a borzasztó sok reklám is okozza. A tv-ben lassan már csak reklám lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!