Szoktál úgy érezni, hogy itt a Gyakorin sokszor tudsz helyes tanácsot adni, de a saját életedet mégsem tudod aszerint élni?
Igen, mert itt külső szemlélő vagyok, így könnyű objektíven tanácsot adni.
A saját dolgaiban mindig ott vannak az érzelmek.
3-as, oké, de egy anonim oldalon mégis honnan tudnád, hogy ki az, aki ismeretlenként hiteles tanácsot ad? :)
Merthogy a kérdés ide, a Gyakorira vonatkozott, nem a “való életre”...
Nem. Itt sem tudok helyes tanácsot adni.
Ha valódi is a kérdés és a probléma leírás, akkor azt az illető a saját torzításán keresztül írja le, én a saját torzításomon keresztül értelmezem és a saját séma és hiedelem rendszereimen keresztül adok egy választ.
A kérdezö, meg szintén a maga módja szerint értelmezi a választ, ha igyekszik is megvalósítani, azt a saját külső és belső lehetőségei szerint fogja.
Kívülről jóval könnyebb helyes döntést hozni mint mikor egy adott szituációban vagy ezért könnyebb tanácsot adni.
Vannak területek amikbe jó vagyok a valóságban is, mint karrier vagy emberek kezelése, de vannak olyanok, mint szerelem amibe a saját szabályaimat simán áthágom és gondot okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!