Szoktál úgy érezni, hogy itt a Gyakorin sokszor tudsz helyes tanácsot adni, de a saját életedet mégsem tudod aszerint élni?
Figyelt kérdés
Vagyis csúnyábban fogalmazva: az észosztás / az elmélet az megy, de betartani már kevésbé...2023. dec. 7. 13:13
11/12 anonim válasza:
Olyan tanácsokat szoktam másokkal megosztani, amik nekem is bejöttek az életem folyamán!
12/12 anonim válasza:
Változó.
Amikor tanácsot próbálok adni, akkor olyanokat írok, amik nekem beváltak, és utána ezt oda is biggyesztem a komment végére, hogy éreztessem, ez segített, de nem biztos, hogy másnak is fog.
Aztán volt, hogy olyan kérdés alá írtam, ahol olyan dolgot boncolgattak, amivel nekem még nem volt tapasztalatom, mégis leírtam a gondolataim. Aztán x idővel később jött egy hasonló szitu az életemben, ahol meg nem sikeredett elsőre kellően megfogadnom a saját tanácsom, mert az érzelmeim, makacsságom, komfortzónám visszahúzott. A végére amúgy nekem is bevált, csak előtte a saját korlátjaimon kellett túljutnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!