Szerelmes vagyok nagyon.. De akit szeretek, nem tudom hogy tanácsos lenne beismerni az érzéseimet Félek ha elmondim mit érzek akkor Akaratom ellenére elüldözöm magam mellől. Mi lenne a helyes? 21F
Figyelt kérdés
Ss2021. jún. 14. 13:33
1/27 anonim válasza:
Kevés az infó. Bővebben ha objektív tanácsot szeretnél.
2021. jún. 14. 14:10
2/27 anonim válasza:
Majd ha lehiggadsz, kissé máshogy látod majd a helyzetet. Várd meg, míg a szerelmed tárgya beismeri majd az ő hasonló érzéseit irántad, majd akkor lépj. Kellemetlen pofára esni.
2021. jún. 14. 14:14
3/27 anonim válasza:
2-es és mi van ha a testvére vagy az unokatestvére akibe szerelmes? Ezért kértem, hogy írjon bővebb infót amennyiben nem akarja hogy találgassunk, kombináljunk a lehetséges válaszok között hülyeséget vagy sem.
2021. jún. 14. 14:17
4/27 anonim válasza:
És kivel akarsz ismerkedni, hogy ebbe a kategóriába írtál?
2021. jún. 14. 14:24
5/27 A kérdező kommentje:
A lány nem a családfámba tartozik, szomszédos településen lakik. Egyenlőre csak találkozgatunk, beszélgetünk a másikkal, 5 találkozón túl vagyunk. Mindketten full szinglik vagyunk,és kölcsönösen tetszünk a másiknak, csak a lány még nem tart ott hogy bele vágjon velem egy kapcsolatba, nemet se, de igent se mondott rám.
Én nagyon beleszerettem a lányba és nincs perc hogy ne járna a fejemben az emléke. Aránylag nehezen szerető típus vagyok, és meg halnék ha nem jönne össze vele semmi.
2021. jún. 14. 14:32
6/27 A kérdező kommentje:
Rettegek attól hogy elrontok valamit kettőnk közt.
Szeretnék helyes útbaigazítást kérni, mivel jelenleg a rózsaszín ködtől nem látom át a helyzetet.
2021. jún. 14. 14:38
7/27 anonim válasza:
Akkor hagy még időt neki mielőtt elmondod, de majd mond el neki, de legyél türelmes. Egy-egy csalódás után időre van szüksége az embernek míg készen áll egy kapcsolatra. Van amit nem lehet siettetni.
2021. jún. 14. 14:41
8/27 anonim válasza:
Írtad tetszetek egymásnak de a lány még nem áll készen a kapcsolatra. Vannak olyan típusok akik csak úgy képesek kapcsolatra ha előtte barátok jobban megismer lelkileg is és barátságból léptek kapcsolati szintre.
2021. jún. 14. 14:43
9/27 anonim válasza:
Ha nem mondod el, akkor nemhogy nem üldözöd el, de meg sem kapod.
2021. jún. 14. 14:45
10/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a helyes, attól is tartok egyébként hogy az idő múllásával a lelkem egyszerűen ráhagyja a dolgot és spontán kiszeretek a lányból. Képes vagyok ilyesmire bármennyire is szeretek valakit, ha túl sokat kell rá várnom akkor egyszerűen belül meghal ez a dolog, mikor esély lenne rá akkor még én nem akarok semmit. És gyakorlatilag nem ért semmit az egész.
2021. jún. 14. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!