Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gyűjtik a romák az...

Miért gyűjtik a romák az 50ft-os flakonokat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kiborítják a kukámat, de a szemetet nem teszik vissza. Titeket nem idegesít?

okt. 6. 09:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

19# Hát én mondjuk társasházban lakom, meg ez egyszeri alkalom, szóval nem tudnak rámkapni.😃 Normális esetben kb 4-5 palackot dobok ki egy hónapban, mert kb ennyi üdítőt szoktam venni itthonra. A munkahelyre rendelek vizet (szar a csapvíz ott), meg néha veszek dobozos kólát, azokat az egyik kollégám megkapja.

Akkor ha ettől félsz, ne a saját kukád mellé rakd, hanem csak vidd el arrébb és rakd le valami kerítés tövébe.

okt. 6. 11:00
 22/23 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdező problémáját. Egy ideig én is kiraktam a flakonokat egybe, és bár nálunk nem a kiborogatással volt a fő gond, hanem, hogy szanaszét tépték és kirázták a többi zsákot is. Ez egyrészt azért gond, mert a kukások is utálják, ha nem lehet egy lendülettel üríteni, másrészt bármi kifolyik, ott rohad bele, hacsak nem takarítod folyamatosan.

Ezt megelégelve azóta összegyűrök mindent, el is szoktak szerencsére...

okt. 6. 12:01
 23/23 anonim válasza:
100%
Már ne is haragudj, de tényleg...ha neked nem kell vidd vissza és adományozd el van ilyen opció is.Nem vagy rá szorulva azt mondod de lehet más igen,a németek is turják a kukát ha hiszed nem.
okt. 6. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!