Miért gyűjtik a romák az 50ft-os flakonokat?
19# Hát én mondjuk társasházban lakom, meg ez egyszeri alkalom, szóval nem tudnak rámkapni.😃 Normális esetben kb 4-5 palackot dobok ki egy hónapban, mert kb ennyi üdítőt szoktam venni itthonra. A munkahelyre rendelek vizet (szar a csapvíz ott), meg néha veszek dobozos kólát, azokat az egyik kollégám megkapja.
Akkor ha ettől félsz, ne a saját kukád mellé rakd, hanem csak vidd el arrébb és rakd le valami kerítés tövébe.
Én értem a kérdező problémáját. Egy ideig én is kiraktam a flakonokat egybe, és bár nálunk nem a kiborogatással volt a fő gond, hanem, hogy szanaszét tépték és kirázták a többi zsákot is. Ez egyrészt azért gond, mert a kukások is utálják, ha nem lehet egy lendülettel üríteni, másrészt bármi kifolyik, ott rohad bele, hacsak nem takarítod folyamatosan.
Ezt megelégelve azóta összegyűrök mindent, el is szoktak szerencsére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!