Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehetne visszacsinálni...

Nem lehetne visszacsinálni hogy összenyomom a flakonokat és bedobom a szelektív kukába?

Figyelt kérdés

szept. 5. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan úgy van ez is, csak hát akkor kidobod az 50ft-ot.
szept. 5. 18:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Kellene gyártani olyat is ami nem 50 ft-os azoknak akik a szelektívbe dobják.
szept. 5. 18:12
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
Igen a normális ez lenne, de ebben az országban, mit vártál, most komolyan...?
szept. 5. 18:28
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Miért kellene?

Próbálták, de mivel pénz nem járt érte, az emberek letojták. Össze se nyomták, így jó sok levegővel volt tele a szelektív kuka. Most visszaviszik a pénzükért.

szept. 5. 18:33
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

Az agyon dicsért nyugaton is ez van. Ráadásul ez egy EU-s előírás. Nem volt választásunk.

A gépek is Svédországból vannak. Szóval a svéd mérnököknél reklamáljatok, hogy ilyen sűrűn tönkremennek az automaták.

szept. 5. 18:33
 6/15 anonim ***** válasza:
28%

"Próbálták, de mivel pénz nem járt érte, az emberek letojták"

Most se jár érte pénz :D

"Össze se nyomták, így jó sok levegővel volt tele a szelektív kuka"

És? A saját kukámba annyi levegőt teszek, amennyit csak akarok...

Ráadásul ezzel az idősek és a mozgássérültek, akik főként úgy rendelnek, flakononként elesnek 50 forinttól, mert nem áll módjukban visszavinni a váltóba a palackot, ellenben otthon a szelektív kukába ki tudták volna tenni. Őket, a becsületes szelektíven gyűjtőket most megbüntette a kormány. Gratulálok :D

szept. 5. 18:55
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

"Ráadásul ez egy EU-s előírás"

Én kerestem korábban, de nem találtam ezt az előírást. Tudnál nekem hiteles forrást linkelni róla? Úgy értem nem a blikk forrás nélküli, szemezgetett, elferdített cikkére vagyok kíváncsi, hanem a konkrét szabályozásra, hogy az mit ír elő az országoknak.

szept. 5. 18:56
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem a visszaváltós rendszerrel, hanem az országgal van baj. Osztrákoknál, már 90-es években simán visszaváltottam kicsi faluban.
szept. 5. 19:09
 9/15 anonim ***** válasza:
49%

"És? A saját kukámba annyi levegőt teszek, amennyit csak akarok..."

Tényleg?

Egy társasházban is, hogy aztán mások már ne tudják beletenni a szelektívet, mert a suttyónak ne dirigáljon már senki, hogy nyomja össze azt a rohadt palackot?

Az öregek, mozgássérültek meg nem palackos italokat rendelnek, mert pénzük sincs rá, hanem csapvizet isznak - aminek literje kijön pár forintból -, hogy ezzel is spóroljanak.

szept. 5. 21:06
 10/15 anonim ***** válasza:

"Az öregek, mozgássérültek meg nem palackos italokat rendelnek, mert pénzük sincs rá"

Én a gazdag mozgássérültekről és idősekről beszéltem.

"Egy társasházban is, hogy aztán mások már ne tudják beletenni a szelektívet, mert a suttyónak ne dirigáljon már senki, hogy nyomja össze azt a rohadt palackot?"

Társasházban közös kuka van, nem saját.

szept. 5. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!