Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod, hogy csak azokra a...

Támogatod, hogy csak azokra a csomagolásokra lehessen ráírni, hogy újrahasznosítható, amelyek egy magyarországi szelektív kukába kidobva újra is lesznek hasznosítva?

Figyelt kérdés
aug. 2. 17:03
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
77%
Nem. A világon mindenre rá kell írni, hogy újrahasznosítható.
aug. 2. 17:08
 2/49 anonim ***** válasza:
71%

Jelenleg még a szelektíven gyűjtött hulladékok nagy része sincs újrahasznosítva. A mohunak meg abból van a pénz, ha nem váltják vissza az üvegeket, mert ő az eladásból kapja a pénzt, a visszaváltás csak költség, tehát nem véletlen, hogy direkt van kevés automata és az is rossz.

Viszont az emberek szellemi képességeivel is óriási probléma van. Nekem van például egy kis apartman, amit kiadok és a szelektív kukákba az esetek 90%-ában nem azt dobják a vendégek, ami rá van írva hatalmas betűkkel. Nekem kell kiszedegetnem és helyrerakni. Szóval így mit várhtunk el ettől a néptől?

aug. 2. 17:10
 3/49 anonim ***** válasza:
Nem, mivel az újrahasznosítható kifejezés nem azt jelenti, hogy újra lesz hasznosítva.
aug. 2. 17:11
 4/49 A kérdező kommentje:

Semmit nem várhatunk ettől a néptől, a hármas válaszoló is jól mutatja, hogy a magyar ember foggal-körömmel küzd a greenwashing szent jogáért.

aug. 2. 17:23
 5/49 anonim ***** válasza:
Mindegy: eddig sem volt nagyon tisztán követhető a folyamat.
aug. 2. 17:46
 6/49 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mutattam hogy a fogalmakat aszerint kéne használni, amit jelentenek. Sajnálom, ha téged ez ennyire megzavart...
aug. 2. 18:30
 7/49 A kérdező kommentje:
En meg csak próbáltam rámutatni, hogy te a multik seggnyalója vagy ezzel a gondolkodással.
aug. 2. 18:36
 8/49 anonim ***** válasza:

Milyen gondolkodással? Kifejtenéd?

És hogy jönnek ide a multik?

aug. 2. 19:59
 9/49 A kérdező kommentje:
Azzal a gondolkodással, hogy számodra abszolút nem is számít, mit gondol a jóhiszemű vásárló a csomagolásra való ránézéskor, kizárólag az számít neked, hogy a gyártó ne legyen perbe fogható, ha nyelvtanilag igaz, amit rányomtatott a csomagolásra.
aug. 2. 20:11
 10/49 anonim ***** válasza:
Hogy te hülyeséget képzelsz bele egy olyan kifejezésbe, ami nem is azt jelenti, az a te sarad, senki másé. Nem az enyém, és pláne nem a gyártóé.
aug. 2. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!