Támogatod, hogy csak azokra a csomagolásokra lehessen ráírni, hogy újrahasznosítható, amelyek egy magyarországi szelektív kukába kidobva újra is lesznek hasznosítva?
Figyelt kérdés
aug. 2. 17:03
11/49 anonim válasza:
Pláne hogy egyébként a gyártónak még csak köze sincs hozzá, hogy a terméke újra lesz-e hasznosítva, vagy sem.
13/49 A kérdező kommentje:
Mert leírtam a választ, csak te képtelen vagy felfogni. Az nem az en hibám és pláne nem a gyártóé.
aug. 2. 21:04
14/49 anonim válasza:
Tehát még csak meg se tudod indokolni a saját szavaid. Hát jó...
15/49 A kérdező kommentje:
Megindokoltam. Ott a kilences válasz. Te nem voltál képes felfogni.
aug. 2. 21:11
16/49 anonim válasza:
Aminek hibájára a következő kommentben rá is mutattam? Hát akkor ennyit rólad!
17/49 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted ha rá van írva egy csokispapírra, hogy újrahasznosítható, de amúgy a világ semelyik szegletében nem lesz egy kidobott csokispapír újrahasznosítva, akkor az egy fontos, csokispapírra való információ, az átbaszás fikarcnyi jele nélkül?
aug. 2. 21:17
18/49 anonim válasza:
Mi lenne benne az átb.ás? Újrahasznositható? Igen. És ezt írta rá a gyártó? Igen. És hogy egy adott országban milyen rendszer van kiépítve az újrahasznosításhoz, ahhoz a gyártónak van bármi köze? Nincs. És hogy te pl a szelektívbe dobod-e azt a csomagolást, ahhoz a gyártónak van bármi köze? Nincs. Tehát miről beszélsz?
19/49 A kérdező kommentje:
Minden létező dolog újrahasznosítható megfelelő technológiával. Ezek szerint bármilyen létező árucikkre ráírva, hogy újrahasznosítható, az sem átbaszás?
aug. 2. 21:26
20/49 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!