Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gyűjtik a romák az...

Miért gyűjtik a romák az 50ft-os flakonokat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kiborítják a kukámat, de a szemetet nem teszik vissza. Titeket nem idegesít?

okt. 6. 09:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert a vasat már ellopták.
okt. 6. 10:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Azt teszem, pont az zavar, hogy a műanyagos kukámat borítják ki, gondolom a flakonokért. Oké, de utána nagy fáradtság lenne a többit visszarakniuk? Ha pl filctollal átrajzolom az 50-es jelzést, akkor már nem tudják használni?
okt. 6. 10:10
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
mit tudsz te annyi műanyagot kidobni, a palackokon kívül (amik zacskózva vannak, a kuka mellett), ami miatt másfél méternyi szart kell kiöntsenek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nincs benne flakon?
okt. 6. 10:13
 14/23 A kérdező kommentje:
Felénk zsákba nem viszik el a kuka mellől a kukások, csak ha zsebbe fizetsz nekik. Napi 2 flakon ásványvíz, energia dobozok, szóval van mivel megtelnie a kukának. Komolyan rajtam kívül senkit nem zavar, ha kukáznak?
okt. 6. 10:26
 15/23 anonim ***** válasza:
44%

Eddig hol voltál? Július óta gyűjtik. Én is.

Egy takarítónő

okt. 6. 10:26
 16/23 anonim ***** válasza:
55%

össze-vissza beszélsz, bazdmeg.

miért kéne elvinnie a kukásnak a flakonokkal telebaszott zacskót, amikor majd elviszi a cigány, pont azért, hogy ne kelljen kiborítani a kukát a flakonokért?

kirakod a kukába a kukásnak azt, amiből nem tud pénzt csinálni a turkáló

kirakod a kuka mellé zacskózva azt, amiből tud

mi annyira bonyolult?

okt. 6. 10:29
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
Add nekem ,megoldódik.: D
okt. 6. 10:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha zsákban kirakod, nem a kukások viszik el, hanem a romák stb nem kell majd borogatniuk a kukát. Ragassz rá egy A4-est, hogy 50ftosok, esetleg írd rá, hogy a kukában nincs már ilyen. Nekem is van most egy nagy zsákom, én nem gyűjtöm őket külön, de most egy házibuli alkalmával külön dobtuk őket, ezt lerakom a kitolt kukák mellé, tippre reggelre már nem lesz ott, mire jönnek a szemétért. Itt is járkálnak vasárnaponként kukázók, az 50-esek előtt is voltak, szóval gondolom megtalálják majd ezt is.
okt. 6. 10:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Utána meg rádkapnak. Én is kifizetem a +50ft-ot, nehogy már még a dzsipsziknek akik nem dolgoznak, adakozzak is.
okt. 6. 10:37
 20/23 anonim ***** válasza:
79%

Na mondjuk a 4-es hozzáállására a tökéletes példa a dögöljön meg a szomszéd tehene is…Nem, te buksz 50 Ft-ot, ha lusta vagy visszavinni, nem más kap. Teljesen mindegy onnantól, hogy más megkapja-e vagy sem, mert csakis a te hibád, hogy elestél tőle és hozzád semelyik esetben sem jut el. De kicsinyes szemétládának lenni tanult ember létedre biztos jobb. A kukádat meg ki fogják borogatni akkor is, ha összegyűröd, mert aki keres, az egy egész utcát is képes felforgatni. Tehát a gciskedésen és a környezetszennyezésen kívül tényleg semmit nem érsz el.

Kérdező, nyilván az 50 Ft-ért teszik, mi másért? Az ilyen kukabúvár réteg meg sosem arról volt híres, hogy rendet hagyna maga után, a visszaváltós buli előtt sem.

okt. 6. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!