Miért gyűjtik a romák az 50ft-os flakonokat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kiborítják a kukámat, de a szemetet nem teszik vissza. Titeket nem idegesít?okt. 6. 09:12
1/23 anonim válasza:
Na ugyan miért? Annyineszed nincs, hogy magadtól kitaláld, kérdést kell kiírni?
Az 50 forintért. Találnak egy nap mondjuk 100 flakont, az 5000 ft.
Könnyebb "munka" mint lomizni, a kábeleket nyúzni, háztartási hulladék gépeket szétszedegetni értékes anyagért majd leadni a méh telepen.
3/23 anonim válasza:
Abban viszik az innivaló vizet amikor mennek dolgozni. Erre tudok gondolni...
4/23 anonim válasza:
Szerintem nem csak ők gyűjtik, hanem minden szegényebb ember.
De, én ha úgy döntök, hogy nem teszem el a flakont, nem váltom vissza, akkor összegyűröm, hogy más ne tudja használni.
Nem adok ingyen pénzt senkinek. Én munka mellett tanulok, szóval belőlem még 50 Ft hasznot sem húzhat senki.
6/23 anonim válasza:
Te meg vagy olyan marha, hogy kidobod. Talán váltsd vissza te magad és máris megszűnik a probléma. Nyilván nem azonnal, de ha látják hogy sosincs benne hamar ráunnak.
7/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rászorúlva, de unom hogy kiforgatják a szemetet, és ott hagyják. ha rátaposok nem fogják elvinni? egyáltalán honnan jött ez a hülye 50ft-os szabály?
okt. 6. 09:43
8/23 anonim válasza:
Ha neked nem kell a pénz, ott van az automatán a jótékonyság gomb, használd azt és akkor legalább értelmes helyre kerül a pénzed.
9/23 anonim válasza:
mélymagyar méltatlankodás helyett esetleg javaslom, hogy ezentúl a kuka mellé, egy zacskóban rakd ki a flakonokat, és többet nem fogják kiborítani a szart a házad elé.
10/23 anonim válasza:
Értjük, hogy nem vagy rászorulva, de legalább ne szennyezd a környezetedet... Ha nem akarod visszaváltani, akkor dobd ki a szelektívbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!