Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gyűjtik a romák az...

Miért gyűjtik a romák az 50ft-os flakonokat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kiborítják a kukámat, de a szemetet nem teszik vissza. Titeket nem idegesít?

okt. 6. 09:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%

Na ugyan miért? Annyineszed nincs, hogy magadtól kitaláld, kérdést kell kiírni?

Az 50 forintért. Találnak egy nap mondjuk 100 flakont, az 5000 ft.

Könnyebb "munka" mint lomizni, a kábeleket nyúzni, háztartási hulladék gépeket szétszedegetni értékes anyagért majd leadni a méh telepen.

okt. 6. 09:20
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Na vajon?
okt. 6. 09:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Abban viszik az innivaló vizet amikor mennek dolgozni. Erre tudok gondolni...
okt. 6. 09:25
 4/23 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nem csak ők gyűjtik, hanem minden szegényebb ember.

De, én ha úgy döntök, hogy nem teszem el a flakont, nem váltom vissza, akkor összegyűröm, hogy más ne tudja használni.

Nem adok ingyen pénzt senkinek. Én munka mellett tanulok, szóval belőlem még 50 Ft hasznot sem húzhat senki.

okt. 6. 09:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
50 forintokért.
okt. 6. 09:26
 6/23 anonim ***** válasza:
67%
Te meg vagy olyan marha, hogy kidobod. Talán váltsd vissza te magad és máris megszűnik a probléma. Nyilván nem azonnal, de ha látják hogy sosincs benne hamar ráunnak.
okt. 6. 09:28
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rászorúlva, de unom hogy kiforgatják a szemetet, és ott hagyják. ha rátaposok nem fogják elvinni? egyáltalán honnan jött ez a hülye 50ft-os szabály?
okt. 6. 09:43
 8/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha neked nem kell a pénz, ott van az automatán a jótékonyság gomb, használd azt és akkor legalább értelmes helyre kerül a pénzed.
okt. 6. 09:43
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
mélymagyar méltatlankodás helyett esetleg javaslom, hogy ezentúl a kuka mellé, egy zacskóban rakd ki a flakonokat, és többet nem fogják kiborítani a szart a házad elé.
okt. 6. 09:47
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
Értjük, hogy nem vagy rászorulva, de legalább ne szennyezd a környezetedet... Ha nem akarod visszaváltani, akkor dobd ki a szelektívbe.
okt. 6. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!