Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki nem ér rá telefonáln...

Ha valaki nem ér rá telefonálni, miért veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

Hívok az előbb egy ügyfelet. Mindig azzal a kérdéssel kezdem, hogy "nem zavarom?". Meg se szólal. Kérdezem hall engem? Elkezdi igen mondjam, de épp ebédel. Mondom neki ezért kérdezem nem zavarom-e esetleg. Megint meg se szólalt.

Hallottam a hangján meg van sértődve.

Ilyen esetben nem jobb ha fel se veszi a telefont? Én honnan tudjam, hogy fél 2-kor ebédel?

Direkt ebédidő alatt nem is szoktam hívni senkit.

okt. 2. 13:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
61%
Szerinte hívd fel mert haladj az eredeti terved szerint miszerint felhívod inkább mint hogy később kellemetlenkedjen. Köv hívásnál reméljük nem a wc-n veszi fel.
okt. 2. 14:40
 22/28 anonim ***** válasza:
45%
Ő dönti el, felveszi-e, ha nem alkalmas akkor inkább nem. Felvette, akkor utána meg mit puffog. Te nem hibáztál kérdező.
okt. 2. 14:43
 23/28 anonim ***** válasza:
46%
Tehát egy szimpla telefonálás annyira kiborított, hogy azonnal ki kellett írjál egy kérdést? :D:D:D
okt. 2. 14:45
 24/28 A kérdező kommentje:

#21: Reméljük. 😂

#22: Én is ezt mondom!! Köszi!

#23: Nem, nem ez a telefonálás bosszantott fel, hanem a tavasz óta tartó kötekedése. Ez így ma telítődött nálam.

Az egyik kollegámat beképzeltnek nevezte, a másikat fegyelmezetlennek. A főnökömre azt mondta, hogy nála beképzeltebb embert nem látott még és biztos azért ilyen, mert nem bírta elviselni, hogy egy 500 m2-es házat látott. A kirakott pályázatos tábla tetejét levágta, mert utálja a fideszt. És még sorolhatnám. Az élő fába is beleköt.

okt. 2. 14:49
 25/28 anonim ***** válasza:
69%

" bosszantott fel, hanem a tavasz óta tartó kötekedése. Ez így ma telítődött nálam.

Az egyik kollegámat beképzeltnek nevezte, a másikat fegyelmezetlennek. A főnökömre azt mondta, hogy nála beképzeltebb embert nem látott még és biztos azért ilyen, mert nem bírta elviselni, hogy egy 500 m2-es házat látott. A kirakott pályázatos tábla tetejét levágta, mert utálja a fideszt. És még sorolhatnám. Az élő fába is beleköt."

Minderre egy szoval sem utaltál, csak megkérdezted miért vette fel a telefont? Bár a történet lényegéröl most sem tudunk semmit, nagyon ugy tünik, hogy a munkaköröd és te nem igazán illetek egymáshoz. Sajnáljuk, de nem keresünk neked másik munkahelyet. (Az itteni hozzászolok egy részét ellenségesnek látod, de az ilyen rátelefonálos esetek többsége tényleg kullancs kategoriájuak.

okt. 2. 15:00
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem utaltam rá, mivel nem gondoltam, hogy le kell vezetni egy kérdéshez több hónapos történéseket.

Hú köszi, nem is akartalak megkérni, hogy keress nekem másik helyet. Nem tudom hol utaltam ilyenre.

Semmi bajom a munkámmal. Lassan 6 éve itt dolgozok, és szeretnek az ügyfelek. Tudom erre is jön majd tőled a reakció. :)

Gyakran kapok tőlük ajándékot, dicséretet. Lelkiismeretes vagyok. Pont ezért hívtam fel ezt a barmot is, hogy holnap ne pattogjon mérgesen, hogy nem megy a rendszere. :) Miközben hónapok óta mindenbe beleköt. És sose volt egy rossz szavam rá. Vannak ilyen ügyfelek, el kell fogadni, de sokszor már túlzás a dolog.

Ja meg a legjobb volt, hogy a kollégáimat titokban fotózgatta a helyszínen, majd feltette facebookra.

okt. 2. 15:05
 27/28 anonim ***** válasza:
74%

“kötekedésekre válaszoltam azzal kapcsolatban, hogy biztos nem tudta ki hívja”

Mi a kötekedés azon, hogy nem vagyunk gondolatolvasók?

okt. 2. 15:17
 28/28 anonim ***** válasza:
52%
23 Nem tudtam hogy kérdést csak annyira kiborulva lehet kiírni. Ezt sehol sem olvastam itt mikor regisztráltam.
okt. 2. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!