Ez a videó tényleg igaz hogy a macska tud főzni és telefonálni?
2023. aug. 1. 11:50
1/9 anonim válasza:
Ez most ugye nem komoly kérdés? 😆🤦♀️
2/9 anonim válasza:
Nem feltünő, hogy ez egy szerkesztett videó? Meg az állatok nem tudnak főzni, teljesen más ízlelésük van, mint nekünk. Telefonálni megint nem tud, egyrészt nem tudja használni, másrészt nem biztos úgy látja a kijelzőt mint mi, harmadrészt lehet nem értené a másik fél beszédét.
3/9 anonim válasza:
Persze, hogy igaz. Neked nincs macskád? Nálunk ő főz, és van egy napi 4 órás callcenteres állása. Sokat dob a családi kasszán.
4/9 anonim válasza:
Csalódni fogsz, de a macska lábait folyamatosan fogja és irányítja valaki. A videó lehet jópofa, de ilyen helyzetekbe kényszeríteni egy állatot inkább kínzás.
5/9 A kérdező kommentje:
Jó gondoltam hogy kamu de azért aranyosak
2023. aug. 1. 11:59
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ez igaz én nem tenném ki ilyenek sose az enyéimet.
2023. aug. 1. 12:00
7/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy esetleg nem igaz?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom
2023. aug. 1. 13:50
9/9 anonim válasza:
"Telefonálni megint nem tud"
Par eve haver taskajat elloptak a majmok a motorjarol, azt felrohantak vele a fara. Szetdobaltak a cuccait, de a telefonjat egymasnak adogattak, mikozben a fulukhoz tettek, es ugy csinaltak, mintha telefonaltak volna, bologattak is hozza, mint egy hulye. Gondolom ellestek az emberektol.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!