Ha valaki nem ér rá telefonálni, miért veszi fel a telefont?
Hívok az előbb egy ügyfelet. Mindig azzal a kérdéssel kezdem, hogy "nem zavarom?". Meg se szólal. Kérdezem hall engem? Elkezdi igen mondjam, de épp ebédel. Mondom neki ezért kérdezem nem zavarom-e esetleg. Megint meg se szólalt.
Hallottam a hangján meg van sértődve.
Ilyen esetben nem jobb ha fel se veszi a telefont? Én honnan tudjam, hogy fél 2-kor ebédel?
Direkt ebédidő alatt nem is szoktam hívni senkit.
"Direkt ebédidő alatt nem is szoktam hívni senkit."
De akkor miért hívtad ebédidőben? :D 13:29-kor írtad ki a kérdést azzal, hogy az előbb hívtad az ügyfelet. A fél kettő még bőven ebédidőnek számít.
Akkor én nem tudtam, hogy még ebédidő van. 12-től 1-ig sosem keresek senkit. De ezután is tényleg mindenkinél rákérdezek zavarok-e.
Egyébként tudhatta, hogy egy bizonyos ügyben keresem, nem szórakozom vele. Be vagyok írva a telefonjába.
Ja és egyébként ő nyugdíjas.
Nem tudom ki mikor eszik, ezen nem kell megsértődni.
Már korábban is minden szrba belekötött velünk kapcsolatban. Csak ma már úgy felhúzott.
De nem értitek, hogy a számom el van mentve a telefonjába, mert itt előttem írta be. :D
Fene se akar vele feleslegesen csevegni. Segíteni szerettem volna neki, mivel délelőtt ő kért meg engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!