Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki nem ér rá telefonáln...

Ha valaki nem ér rá telefonálni, miért veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

Hívok az előbb egy ügyfelet. Mindig azzal a kérdéssel kezdem, hogy "nem zavarom?". Meg se szólal. Kérdezem hall engem? Elkezdi igen mondjam, de épp ebédel. Mondom neki ezért kérdezem nem zavarom-e esetleg. Megint meg se szólalt.

Hallottam a hangján meg van sértődve.

Ilyen esetben nem jobb ha fel se veszi a telefont? Én honnan tudjam, hogy fél 2-kor ebédel?

Direkt ebédidő alatt nem is szoktam hívni senkit.

okt. 2. 13:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%
Azért az ember felveszi, hátha valami sürgős, pl.: Papa elájult és kórházba került
okt. 2. 13:43
 2/28 anonim ***** válasza:
58%

"Direkt ebédidő alatt nem is szoktam hívni senkit."

De akkor miért hívtad ebédidőben? :D 13:29-kor írtad ki a kérdést azzal, hogy az előbb hívtad az ügyfelet. A fél kettő még bőven ebédidőnek számít.

okt. 2. 13:44
 3/28 A kérdező kommentje:

Akkor én nem tudtam, hogy még ebédidő van. 12-től 1-ig sosem keresek senkit. De ezután is tényleg mindenkinél rákérdezek zavarok-e.

Egyébként tudhatta, hogy egy bizonyos ügyben keresem, nem szórakozom vele. Be vagyok írva a telefonjába.

okt. 2. 13:48
 4/28 A kérdező kommentje:

Ja és egyébként ő nyugdíjas.

Nem tudom ki mikor eszik, ezen nem kell megsértődni.

Már korábban is minden szrba belekötött velünk kapcsolatban. Csak ma már úgy felhúzott.

okt. 2. 13:52
 5/28 anonim ***** válasza:
71%
Ja, akkor csak feljöttél ide pánizálit csapni az egészről, hogy majd ettől talán megnyugszol. 🙂
okt. 2. 14:02
 6/28 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom felveszi, hátha valami sürgős.
okt. 2. 14:04
 7/28 anonim ***** válasza:
94%
Azért, mert vannak fontos, vannak kevésbé fontos, és vannak kifejezetten irritáló hívások. Helyzettől függ, hogy mire ér rá az ember, és mire nem. Arra, hogy közeli rokont most vitték be a kórházba, van időm. De a tukmálós bugyiügynökkel veszekedni azon, hogy miért nem akarok tőle bugyit venni, és pofátlan módon még azt is tudni akarja, hogy milyen bugyit hordok (megtörtént eset), vagy a bunkó és értetlen Vodafone-ost győzködni, hogy miért nem akarom a szerinte hűdetutiszuper tartifacsomagot igényelni, amit szerinte csak az nem igényel, aki hülye (szintén megtörtént eset), na az ilyenekre általában nem érek rá. Egy telefonszámból meg nem fog kiderülni, hogy milyen céllal hívnak.
okt. 2. 14:05
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Mert lehet te zavartad őt ebéd közben, más meg nem, aki pl a hozzátartozója. Lehet megszokásból felveszi, mert csörög a telefon. Egyébként milyen ügyfeled, ha nem titok?
okt. 2. 14:14
 9/28 A kérdező kommentje:

De nem értitek, hogy a számom el van mentve a telefonjába, mert itt előttem írta be. :D

Fene se akar vele feleslegesen csevegni. Segíteni szerettem volna neki, mivel délelőtt ő kért meg engem.

okt. 2. 14:14
 10/28 A kérdező kommentje:
#8: A munkahelyem egy szolgáltatást nyújtott neki,ami ma indult el ezért hívott délelőtt, hogy szóljak vissza neki, mit látok online. Később észrevettem, hogy nem működik, ezért segíteni szerettem volna neki, mert olyan jó természete van, hogy mindenen pattog utólag és mindenkit bepanaszol. Ezt megelőzve felhívtam. Ennyi az egész.
okt. 2. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!