Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Telefonálnom kell és rettegek?

Telefonálnom kell és rettegek?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Mit tegyek? Egy távolabbi ismerősről van szó!
2023. szept. 10. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak te tudhatod, hogy miért rettegsz a távoli ismerősödtől.
2023. szept. 10. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még a közelieknek is félek telefonálni. :D Meg úgy bárkinek szinte. Ez gyerekkorból ered. Egyfajta szorongás.
2023. szept. 10. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam így lenni, szóval ha kaját rendelek vagy telefonálok, mindig kis jegyzetet készítek a mondandómról. Segíteni szokott 🙂
2023. szept. 10. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Csak vele kapcsolatban vagy általában a telefonálással? Ez utóbbi esetben szociális szorongás, pszichológussal kezelendő. Ha az előbbi, akkor végig kell gondolni, mi okozza. És hogy mi a legrosszabb, ami történhet. Maximum hülyének néz, de az túlélhető.
2023. szept. 10. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretek telefonálni, mindig fejben összerakom mit akarok mondani, elvonulok egy külön szobába és ott szorongva rendezem le a telefonálást.
2023. szept. 10. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor látom nem vagyok ezzel egyedül...én is szorongok ha telefonálni kell. Próbálom én is elötte fejbe összerakni a mondandómat.Ez szociális szorongás lenne?
2023. szept. 10. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. szept. 10. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Előre leírom magamnak címszavakban a mondanivalómat, előtte vagy fél óráig készülök a hívásra. Közben össze vissza járkálok. Végül bezárkózom egy külön szobába, mély levegőt veszek, és hívom a számot. Utána nagy megkönnyebbülést érzek.
2023. szept. 10. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!